«Διπλό» τρίτης θέσης για τον Α.Ο. Πυλίου – Νίκησε με 2-1 την ΑΕ Κατταβιάς

Ο Α.Ο. Πυλίου πέρασε νικηφόρα από το Ε.Α.Κ., επικρατώντας της Α.Ε. Κατταβιάς με 2-1 και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα.

Οι Κώοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και «χτύπησαν» σε καίρια σημεία. Στο 70’ ο Μαυρίδης αξιοποίησε γρήγορη μετάβαση και άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο αργότερα ο Δρόσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τελείωμα από κοντά. Η Κατταβιά αντέδρασε μειώνοντας με τον Πεταυράκη στο 83’, όμως δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυπαρισσά.

ΑΕ Κατταβιάς: Μούχο, Δράμη, Κυπαρισσάς, Κασκαμπάς, Καστρενός, Αποστολάτος, Στεργιόπουλος (100′ λ. τρ. Νίκανδρου), Πάπα, Πεταυράκης, Στόιλας, Κούτσι (41’ λ.τρ. Τούτσης, 87’ λ. τρ. Βογιατζής)
Α.Ο Πυλίου: Ήλιος, Συντυχάκης, Μεντής, Σχουλλής, Χατζηνικολάου (91’ Σαμαράς), Φονσέκα (79’ Λαδικός), Δρόσος, Κεφαλιανός, Χατζηβασίλης, Μαυρίδης (84’ Βογιατζής), Λάντζιος

Προηγούμενο

Διπλό ουσίας για τη Δόξα Καρδάμαινας – «Λύγισε» τον Διαγόρα Βατίου με Τσατσακλά

Επόμενο

Οι Βρυξέλλες φιμώνουν τις Εθνικές φωνές και το βαφτίζουν …«Ασπίδα Δημοκρατίας!»

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *