Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Δηλώσεις Καλογήρου στο “news12” μετά το επαγγελματικό διπλό στην Σύμη

O προπονητής του Ταξιάρχη Καλάθου Χρήστος Καλογήρυ προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας μετά την νίκη της ομάδας του με ανατροπή επί της Σύμης με 2-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία Δωδεκανήσου του Α’ ομίλου.

Οι δηλώσεις του:

Για νίκη με ανατροπή επί της Σύμης: “Διπλό σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, σε ένα πολύ δυνατό ματς, με πάρα πολύ κόσμο και ένταση. Η ομάδα επανείλθε στις νίκες μετά από μια κακή εικόνα με τον Κλεόβουλο, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν και οι τραυματίες μας οι Μπάρδης, Λουκάρας και Γκεράλντο, να πούμε περαστικά στον Γκεράλντο ο οποίος χτύπησε στην μέση και του ευχόμαστε να είναι γρήγορα κοντά μας”.

Τι άλλαξε και κατάφερε η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες: “Συσπειρώσαμε τον άξονα, βγάλαμε μια πολύ καλή ζώνη άμυνας, βγήκαμε πάρα πολύ καλά στην κόντρα και δώσαμε έμφαση στις προσωπικές μονομαχίες των παικτών. Σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς, τα παιδιά έβγαλαν ψυχή και πάθος για την νίκη. Η ήττα με τον Κλεόβουλο μας ξύπνησε”.

Για αν είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα βαθμολογία: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, είμαστε μια νέα ομάδα με παιδιά από την Κάλαθο και με κάποια άλλα, ξεκινήσαμε με χαμηλούς στόχους αλλά πλέον η ομάδα στον πάρα πολύ δύσκολο όμιλο παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσια και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Προηγούμενο

Ισόπαλοι με 1-1 Σταυρός Καλυθιών και Νίκη Γαλατσίου

Επόμενο

Ο Κλεάνθης απέκτησε τον Άγγελο Σκούρα

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή