Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
Ο προπονητής του Ατρόμητου Διμυλιάς Γιώργος Σταυριανός για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Άγιου Ισίδωρου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία Δωδεκανήσου του Α’ ομίλου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12” ότι “αν έχουμε τέτοιες αποδόσεις στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας:
Για νίκη επί του Άγιου Ισίδωρου: “Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο αποδώσαμε πάρα πολύ καλά, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες θα μπορούσε να ήταν το σκορ μεγαλύτερο. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πιστεύω ότι αν έχουμε τέτοιες αποδόσεις στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα”
Αν βοήθησε ψυχολογικά μετά από τις δύο ήττες: “Είχαμε δύο ήττες που μας στοιχίσανε στον ψυχολογικό τομέα, είχαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είχε μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, ήταν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έπαιζε στην έδρα της και η απόδοση των παιδιών δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των τριών βαθμών που πήραμε”
















