Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Βήμα πρωτιάς για τη μικτή U16 Δωδεκανήσου με νίκη επί των Κυκλάδων

Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά που διεξάγεται στη Ρόδο πήρε η μικτή ομάδα U16 της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, επικρατώντας με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας των Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στο Ε.Α.Κ.

Το παιχνίδι είχε ένταση, ρυθμό και πάθος, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και τους φιλάθλους να απολαμβάνουν μία πραγματική ποδοσφαιρική μάχη. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρης Χρυσόπουλος έδειξαν αποφασιστικότητα και ωριμότητα, καταφέρνοντας να βρουν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 26ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιρίλο, ο Αυγέρης σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τουρνουά συνεχίζεται αύριο με νέες αναμετρήσεις τόσο στο Ε.Α.Κ. όσο και στο γήπεδο «Δημήτρης Κρεμαστινός» της Χάλκης. Στο Ε.Α.Κ. θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της Χίου και της Δωδεκανήσου, ενώ στη Χάλκη θα αγωνιστούν η Σάμος με τις Κυκλάδες, με τη Λέσβο να έχει ρεπό. Οι αγώνες της κατηγορίας Κ14 θα ξεκινήσουν στις 11:00 και της Κ16 στις 13:15.

Προηγούμενο

Διαγόρας: Δυο μεταγραφές και μια επιστροφή

Επόμενο

Άνοιξε ο δρόμος για τη συμφωνία με τη Mercosur! Έρχονται δεινά για τους Ευρωπαίους αγρότες

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή