Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Σταυριανός στο “news12″: Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα”

Ο προπονητής του Ατρόμητου Διμυλιάς Γιώργος Σταυριανός για την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα επί του Διγενή Κοσκινού με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Β΄κατηγορία Δωδεκανήσου του 1ου ομίλου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12” ότι “ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα”.

Για νίκη: “Είχαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από την ισοπαλία που είχαμε με την Χάλκη θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, τα παιδιά αποδώσανε πάρα πολύ καλά και έτσι η νίκη μας ήταν δίκαια και καθαρή”.

Για τον αριθμητικό μειονέκτημα: “Εμείς είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά την κόκκινη κάρτα. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια, ήμασταν κυρίαρχοι, τα παιδιά έβγαλαν ένα πολύ ωραίο πρόσωπο και αυτό ήταν που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς από θέμα ψυχολογίας και συνεχίζουμε, μπροστά μας έχουμε ένα μαραθώνιο και θα προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε διαφορετικά και να αποδίδουμε όσο γίνεται καλύτερα”.

Για 1η θέση: “Είναι ακόμα 2η αγωνιστική, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Κάθε παιχνίδι πρέπει να προσπαθούμε για την νίκη και αυτό έχουμε βάλει ως σκοπό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφοτερικό, είναι δύσκολο, από την πρώτη έως και την τελευταία είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια”.

Προηγούμενο

Αγγελάκης στο “news12”: “Ήταν μια νίκη με πολύ καλή εμφάνιση”

Επόμενο

Γιαννακάκης στο “news12”: “Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν τελειώσει την ακαδημία, ώστε να παίξουνε σε λίγα χρόνια στην πρώτη ομάδα”

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή