Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
Ο προπονητής του Ταξιάρχη Καλάθου Χρήστος Καλογήρου για την λευκή ισοπαλία με τον Ευαγόρα Ρόδου στο Ενωσιακό γήπεδο στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου του 1ου ομίλου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12” ότι “στο πρώτο μέρος έπρεπε να ήμασταν μπροστά με ευρύ σκορ”.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με Ευαγόρα: “Παίξαμε με μια ομάδα αρκετά προπονημένη που έκανε προετοιμασία σε καθημερινή βάση σε αντίθεση με εμάς. Στήσαμε την ομάδα τακτικά, τα παιδιά πειθαρχήσανε, στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να ήμασταν μπροστά με ευρύ σκορ, καθώς είχαμε δύο δοκάρια. Στο δεύτερο μέρος μείναμε από δυνάμεις και παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις καλύτερα να μην το χάσεις. Έτσι φύγαμε με το θετικό αποτέλεσμα και συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Ευαγόρα που είναι πολύ προπονημένη. Στον όμιλο τον δικό μας όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι”.Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία χτίστηκε από το μηδέν. Είχαμε πρόβληματα με την προετοιμασία, καθώς αρκετά παιδιά απουσιάζαν από τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στόχος: “Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που με παιδιά δικά της και με κάποιους έμπειρους παίκτες στο μέλλον να γίνει πολύ ανταγωνιστική”.












