Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
Ο προπονητής του Α.Ο. Πυλίου Σταμάτης Τογρού για την νίκη επί της Α.Ε. Κατταβιάς (γήπεδο Πυλίου) με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α κατηγορία Δωδεκανήσου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12” ότι “μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν καλή αμυντικά“.
Αναλυτικά
Για νίκη με Α.Ε. Κατταβιάς :”Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, είχαμε μια ήττα σε ένα τοπικό ντέρπι και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο ήρεμοι και ακόμα καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου αντιδράσανε, όπως είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, μπήκαμε μέσα δυνατά από το πρώτο λεπτό, σκοράραμε νωρίς και το παιχνίδι κλείδωσε, όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα στην συνέχεια γιατί είχαμε μια πάρα πολύ καλή απόδοση αλλά και η αντίπαλη ομάδα ήταν σκληρή αμυντικά παρότι που έμεινε με παίκτη λιγότερο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε για να πετύχουμε παραπάνω τέρμαρα.Παρόλα αυτά εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε την συνέχεια και το παιχνίδι με την Αναγεννηση Ασφενδιού που είναι ένα άλλο ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε, ώστε να είμαστε ακόμη καλύτερη στην συνέχεια”.
Για συνολική εικόνα: “Θα μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε μια καλύτερη συγκομιδή βαθμών αλλά αυτό που βλέπω φέτος είναι ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές εκλπήξεις, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Είναι πάρα πολύ νωρίς, αν δεν μπει κάποια ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος θα κάνει ευκαιρίες και θα πάρει εκείνος το αποτέλεσμα και γι’ αυτό βλέπουμε πάρα πολλά αμφίρροπα ματς. Θεωρώ ότι το ίδιο πρόβλημα έχει και η δική μας η ομάδα”.
Στόχος: “Στόχος είναι μια καλή πορεία, σίγουρα να είναι καλύτερη από πέρυσι, θα θέλαμε να πλαισιωθούμε στις ψηλά θέσεις της βαθμολογίας αλλά θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά νεαρά, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής. ώστε να χτίζεται καλύτερα η επόμενη μέρα για τον Α.Ο. Πυλίου”.
Για Θάνο Παπαχαραλάμπους: “Ο Θάνος είναι ένα εξαιρετικό παιδί πρώτα από όλα, έχει εξαιρετικές αρχές από την οικογένεια του και αυτό τον κάνει και ξεχωρίζει. Είναι ταλαντούχος γενικά στην ζωή του και ειδικά στο ποδόσφαιρο δουλεύει πάρα πολύ, το αγαπάει και αυτό φαίνεται. Δεν βλέπουμε συχνά παιδιά σε τέτοια ηλικία να μπαίνουν μέσα στο τοπικό και να ξεχωρίζουν, δούλευε όλο το καλοκαίρι μαζί μας για να είναι εντάξει στην αγωνιστική περίοδο και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και ευελπιστώ να τον δούμε σε ακόμα μεγαλύτερες κατηγορίες στο μέλλον”.
Για νεαρούς παίκτες: “Υπάρχουν αρκετοί νεαροί. Ο Ήλιος, ο Στάκκος είναι 20 χρονών, Ο Θάνος είναι στα 17, ήρθε και ο Ραμόλι 17 χρονών και αυτός. Υπάρχουν παίκτες που πλαισιώνουν το ρόστερ που είναι μικροί, γενικότερα η μεγάλη μας βρίσκονται στην ηλικία 23-24. Δεν έχουμε μεγάλους σε ηλικία μόνο έναν με δύο έμπειρους Ηλικιάκα είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για τους στόχους που έχουμε”.