Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Ο Σταυρός Καλυθιών προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κω

Σημαντική εκτός έδρας πρόκριση πέτυχε ο Σταυρός Καλυθιών, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι του Φιλίνου Κω, σε αναμέτρηση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια της αρχηγού Παναγιώτας Φλεβάρη, η οποία έκλεψε τη μπάλα από το κέντρο, διένυσε όλο το γήπεδο και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Φιλίνος ισοφάρισε λίγο αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από υπόδειξη των διαιτητών, και το 1-1 παρέμεινε έως τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Η πρόκριση κρίθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Σταυρός Καλυθιών αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και εύστοχος, επικρατώντας με 2-4.

Οι παίκτριες που ανέλαβαν την ευθύνη των πέναλτι ήταν οι Ιουλία Τζατζάκη, Μαρία Κτενά, Παναγιώτα Φλεβάρη και Σταματία Μάστορα, όλες εύστοχες στις εκτελέσεις τους.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη νεαρή τερματοφύλακα Σωτηρία Παπαδοπούλου, η οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο της σε επίσημο παιχνίδι και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τρεις καθοριστικές αποκρούσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόκριση της ομάδας της.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι στην αρχική ενδεκάδα του Σταυρού Καλυθιών αγωνίστηκαν τρεις νεαρές παίκτριες, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή επένδυση του συλλόγου σε νέα ταλέντα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτριες αφιέρωσαν τη νίκη-πρόκριση στην υπεύθυνη του τμήματος Βέρα Κιόττου, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Σύνθεση Σταυρού Καλυθιών: Παπαδοπούλου, Μάστορα, Μουτσάκου, Καναβάκη, Πονήρη (Σελέμι), Βογιατζή (Μπαλογιάννη), Αυγουστάκη (Κτενά), Τσικούρη (Σαββιού), Τζατζάκη, Φλεβάρη, Δαφοπούλου (Κωνσταντίνα).
Αποστολή: Αποστολάκη, Τσαλίκη, Μπαλαμπάνη.

Προηγούμενο

Τρία χρόνια πολέμου ακόμα; Ο Σικόρσκι «αποκαλύπτει» …τα σχέδια της Ουκρανίας

Επόμενο

Καράμπελας: «Να κερδίσουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή