Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ-14 και Κ-16 θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Λέσβου στην πρεμιέρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφείο της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί΄ η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ-16, η οποία έδειξε ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Λέσβου στην πρεμιέρα .

Αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ14:
Οι αγώνες 1ης Φάσης θα διεξαχθούν με την μορφή διπλών αγώνων (η κάθε ομάδα παίζει με κάθε μία από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου δύο αγώνες, έναν εντός και έναν εκτός έδρας) με εξαίρεση τον 9ο όμιλο, του οποίου η 1η φάση θα διεξαχθεί με τη μορφή μονών αγώνων. Ειδικά για τον 9ο όμιλο, οι αγώνες 1ης Φάσης θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην προκήρυξη, με την ΕΠΟ να έχει το δικαίωμα να διεξάγει τους αγώνες του ομίλου με μορφή τουρνουά, σε επιλεγμένο τόπο, ύστερα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. 

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος “Αναγέννηση”, στο οποίο πλέον εναρμονίζονται όλες οι αναπτυξιακές κατηγορίες και διοργανώσεις, με το πέρας της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, θα δημιουργηθούν 10 περιφερειακές ομάδες από τις ομάδες κάθε ομίλου και μέσω των προπονητικών συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν, θα προκύψουν δύο ομάδες προεπιλογής, μία από τον Βορρά και μια από τον Νότο, ώστε στο τέλος της διαδικασίας να καθοριστούν οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στα προπονητικά camp/προεπιλογές της Εθνικής Προπαίδων (Κ15).

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16:
Οι αγώνες της 1ης Φάσης θα διεξαχθούν με την μορφή διπλών αγώνων (η κάθε ομάδα παίζει με κάθε μία από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου δύο αγώνες, έναν εντός και έναν εκτός έδρας) με εξαίρεση τον 9ο όμιλο, του οποίου η 1η φάση θα διεξαχθεί με τη μορφή μονών αγώνων. Στην 2η Φάση προκρίνονται οι 10 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 6 καλύτερες δεύτερες ομάδες στους ομίλους από 1 έως και 8 (εξαιρούνται οι όμιλοι 9 και 10 από τους οποίους δεν αναδεικνύεται δεύτερη καλύτερη υποψήφια ομάδα). Ειδικά για τον 9ο όμιλο, οι αγώνες 1ης Φάσης θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην προκήρυξη, με την ΕΠΟ να έχει το δικαίωμα να διεξάγει τους αγώνες του ομίλου με μορφή Τουρνουά, σε επιλεγμένο τόπο, ύστερα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Προηγούμενο

Βέρα Κιόττου στο “news12”: “Ο Σταυρός Καλυθιών έδειξε ότι έχει αρκετό μέλλον και αρκετά κορίτσια με ταλέντο”

Επόμενο

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Διαγόρα Ρόδου με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή