Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

«Η Δύση ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ από την Ανατολή για να ΣΩΣΕΙ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Δύσης, κατηγορώντας την ότι επινοεί απειλές από την Ανατολή προκειμένου να συγκαλύψει τη δική της οικονομική κρίση.

Όπως υπογράμμισε, η κατάσταση στη Δυτική Ευρώπη είναι «καταστροφική» λόγω των πολιτικών που έχουν υιοθετηθεί γύρω από την Ουκρανία. «Προκειμένου να καλύψουν τα αδιέξοδά τους, συνεχίζουν να καλλιεργούν τη Ρωσοφοβία και τη Λευκορωσοφοβία», σημείωσε, τονίζοντας ότι οι δυτικές κυβερνήσεις «αναγκάζονται να εφευρίσκουν νέες θέσεις» ώστε να διατηρούν αυτό το αφήγημα ζωντανό.

Η Ζαχάροβα έκανε λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού των ίδιων των ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσω υποτιθέμενων επιθετικών ενεργειών από την Ανατολή. «Στόχος τους είναι να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα για τη στήριξη του καθεστώτος του Κιέβου, οδηγώντας τις χώρες τους βαθύτερα σε μια δίνη που οι ίδιες έχουν δημιουργήσει», υπογράμμισε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Πολωνία, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικά επιθετική και καταστροφική» απέναντι στη Λευκορωσία. Επισήμανε το κλείσιμο των πολωνο-λευκορωσικών συνόρων, αλλά και το πρόσφατο περιστατικό με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, το οποίο περιέγραψε ως «πρόκληση της Βαρσοβίας». Όπως είπε, «δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το πρώτο και πιθανότατα ούτε το τελευταίο επεισόδιο».

Προηγούμενο

Μεντβέντεφ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ το ΝΑΤΟ: «Αν χτυπήσετε τα drones μας, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ»!

Επόμενο

Στον 4ο Όμιλο της Women’s Football League II η L.F.C. Ιαλυσού

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή