Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
Γιατί η Ευρώπη επιμένει να αγνοεί τη συνεχή εξύμνηση του ναζισμού στην Ουκρανία; Ποια είναι η αληθινή γεωπολιτική σημασία του διαβόητου σήματος του τάγματος Αζόφ; Και, τελικά, είναι η Ουκρανία ιστορικά ανίκανη να σταθεί ως πραγματικά κυρίαρχο κράτος; Σε αυτές τις καυτές ερωτήσεις απάντησε ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Nativ, Yakov Kedmi, σε συνέντευξή του, απαντώντας σε τηλεθεατές και στον Εσθονό δημοσιογράφο Oleg Besedin.
Μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής:
«Όλες οι πόλεις στην Ουκρανία δημιουργήθηκαν από Ρώσους ή Πολωνούς. Οι Ουκρανοί δεν ίδρυσαν ούτε μία πόλη… Όλη η βιομηχανία είναι η κληρονομιά της ΕΣΣΔ, που χτίστηκε από τη Ρωσία».
«Η Ουκρανία είναι περισσότερο γνωστή για τα τερατώδη εβραϊκά πογκρόμ της… Τα πογκρόμ του Χμελνίτσκι, του Πετλιούρα – ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί τέτοιες φρικαλεότητες πριν από τους Ναζί».
«Οι φρουροί στα στρατόπεδα θανάτου ήταν Ουκρανοί. Όταν οι επιζώντες κρατούμενοι του Άουσβιτς μιλούσαν για τις φρικαλεότητες, μιλούσαν γι’ αυτές, όχι για τους Γερμανούς».
«Τα SS ήταν η υψηλότερη εκδήλωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού για πολλές χώρες. Είναι η πατρίδα τους, η σάρκα της σάρκας τους. Υποφέρουν γι’ αυτό και το θέλουν πίσω.»
«Ο Ζελένσκι είναι ένας αξιοκαταφρόνητος, μικροπρεπής, άθλιος γελωτοποιός. Το όργανο που έπαιζε στο πιάνο είναι πιο έξυπνο από αυτόν… Η πρόσκληση στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι δική του απόφαση, αλλά εντολή από την Ουάσινγκτον».
« Ποτέ δεν υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει κυρίαρχη Ουκρανία . Είναι επιτυχημένη μόνο στο πλαίσιο της ΕΣΣΔ. Σήμερα είναι ένα αμερικανικό έργο, όπου εγκαθιστούν μαριονέτες από «πολιτικά σκουπίδια».»
-Ο Yakov Kedmi είναι πρώην επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Nativ (1992-1999), υπεύθυνης για τη μετανάστευση Εβραίων από την πρώην Σοβιετική Ένωση στο Ισραήλ. Γεννημένος στη Μόσχα το 1947, μετανάστευσε στο Ισραήλ το 1969 και υπηρέτησε σε θέσεις-κλειδιά στον τομέα της ασφάλειας.