Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
O Απόλλων Καλυθιών ανακοίνωσε την παραμονή του βασικού του πορτιέρε, Αλέξανδρο Αθανασόπουλο και την αποχώρηση του αρχηγού του Τίμιου Σαββούλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για παραμονή Αλέξανδρος Αθανασόπουλου: “Με Αθανασόπουλο στα δοκάρια και τη νέα περίοδο.
Συνεχίζουμε τις ανανεώσεις με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Αθανασόπουλο που θα ειναι κάτοικος Καλυθιών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η συνταγή επιτυχίας δεν αλλάζει, συνεχίζουμε με προσήλωση στο πλάνο καταξίωσης”!
Για αποχώρηση αρχηγού Τίμιου Σαββούλη: “Με δύο τρόπαια και άνοδο αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Αρχηγός Τίμος Σαββούλης.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισε να μην ακολουθήσει την ομάδα στη Γ’ εθνική αλλά θα είναι παρών στην εξέδρα ως οπαδός σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
Από μικρο παιδί στα γήπεδα των Καλυθιών υπηρέτησε με αφοσίωση την ομάδα, έζησε στιγμές θριάμβων και συνέχισε την οικογενειακή παράδοση δεκαετιών”.
Τίμο ήσουν, είσαι και θα είσαι Απολλωνιστής”.