Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Σπάρταλης: “Τα προβλήματα στα μπαράζ ήταν τεράστια αλλά τα παιδιά έδωσαν τα πάντα”

Ο προπονητής του Απόλλων Καλυθιών, Παναγιώτης Σπάρταλης, δήλωσε στο “news12” και στον Κωνσταντίνο Χατζηκυριαζή “ότι τα προβλήματα στα μπαράζ ήταν τεράστια αλλά τα παιδιά έδωσαν τα πάντα.”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σπάρταλη στο “news12”

Για την επιτιχυμένη χρονιά: “Δεν ήταν εύκολο, το ξέραμε εξ’ αρχής. Οι δύο μεγάλοι στόχοι ήταν να κατακτηθεί το πρωτάθλημα και να πετύχουμε την άνοδο. Από εκεί και πέρα η πορεία στο Κύπελλο, προέκυψε παιχνίδι με παιχνίδι, κάναμε την υπέρβαση στον ημιτελικό με την Ρόδο.. Ο στόχος ήταν να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος, όπως και έγινε”.

Για δυναμική στο πρωτάθλημα: “Υπήρχε μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, κάθε εβδομάδα τα παιδιά δίνανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο δεν εφυσυχαστήκανε. Πήραμε το πρωτάθλημα και αήττητοι, μόνο δύο ισοπαλίες. Το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε ένα ρυθμό καλό γιατί, όταν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη μπορεί να χαλαρώσεις αλλά όποια παιδιά και αν παίζανε κρατήσαμε καλό αγωνιστικό ρυθμό, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Καταφέραμε εμείς να φαίνεται τόσο εύκολο”.

Για τραυματισμό Κιοσέογλου: “Τα προβλήματα που πορκύψανε και με τον τραυματισμό του Τάσου την 1η αγωνιστική ήταν πολύ μεγάλη αν και δεν την πληρώσαμε. Μετά από δύο εβδομάδες χάσαμε και τον Κώστα Λίμα με πολύ σοβαρό τραυματισμό ήρθε και η αποβολή του Αθανασίου, ο οποίος απουσίαζε από τους τελευταίους αγώνες. Τα προβλήματα που παρουσιαστήκαν στα μπαράζ ήταν τεράστια αλλά παρόλα αυτά τα παιδιά δώσανε τα πάντα και έτσι κλείσαμε μια σεζόν ονειρική και ιστορική”.

Για Κύπελλο: “Παρόλο που υπήρχε μεγάλη κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια των μπαράζ από την στιγμή που φθάσαμε στον τελικό είμασταν αποφασισμένοι να πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, σε ένα παιχνίδι γιορτή και από τις δύο πλευρές, είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και στις φάσεις που μας παρουσιαστήκανε τις εκμεταλλευτήκαμε. Πριν τον αγώνα το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, εύκολο το κάναμε εμείς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εναντίον σε μια ομάδα δεν είχαμε κερδίσει μέχρι στιγμής”.

Για Γ’ Εθνική: “Δεν μ’αρέσει να μιλάω υποθετικά. Θεωρώ ότι θα γίνει μια συνάντηση με την διοίκηση θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε πως θα εξελιχθεί και μετά θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα γιατί είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Εγώ θα ήθελα μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο”.

Για τους μικρούς του Απόλλωνα: “Γίνεται μια καλή δουλειά και στην ακαδημία του Απόλλων που έχει ανθρώπους οργανωτικά και προπονητικά γύρω από την ομάδα. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος, έχει ταλέντα, έχει παίκτες και στα επόμενα χρόνια θα πρεπει να φανεί αυτή η δουλειά γιατί έχει πολλά παιδιά εκεί. Υπάρχουν τα περιθώρια βελτίωσης”.

Που αφιερώνει την καλή πορεία της ομάδας: “Εκτός από την οικογένεια μου, θα ήθελα να το αφιερώσω σε αυτούς που πραγματικά χάρηκαν με την επιλογή μου στα μέσα της σεζόν”

Κωνσταντίνος Χατζηκυριαζής

Προηγούμενο

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Επόμενο

Το CDC αποφάσισε χωρίς παραδοχή λάθους, είναι αρκετό αυτό; Θα λογοδοτήσει κανείς;

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή