Έκτακτα νέα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Η Γερμανία επιστρέφει στη στρατιωτική θητεία – Προετοιμασία για πόλεμο με πρόσχημα τη “ρωσική απειλή”

ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Μακρόν από τη Μπριζίτ; 🔴 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στιγμιότυπο στην άφιξη στο Βιετνάμ!

«Αυτό θα απομείνει από την Ουκρανία!», σοκαριστική ανάρτηση από τον Μεντβέντεφ

Τραμπ προς ΕΕ: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε το παιχνίδι όπως ξέρω εγώ»

Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκεπάζει τον Μακρόν: «Στόχος δεν ήταν η ασφάλεια, αλλά ο έλεγχος των εκλογών!»

Κυψέλη αθλητισμού το “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” – 4α Δάφνεια (pics & video)

Λαβρόφ: «Καμία φιλοδυτική κυβέρνηση στο Κίεβο μετά τη συμφωνία – Τέρμα οι πραξικοπηματίες»

Ο Μεντβέντεφ τους είπε «γουρούνια με ψείρες!» – «Καρφιά» για τις επιθέσεις με drones

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Vinkmag ad

Ζελένσκι: «Οι προτάσεις της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη είναι …μη ρεαλιστικές!»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, προτείνοντας νέες μορφές συνεργασίας μεταξύ Ουκρανίας και ΗΠΑ στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και του εμπορίου. Όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία Τύπου του γραφείου του, η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζ. Ντ. Βανς και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.

Παρότι το περιεχόμενο της επιστολής προς τον Πρόεδρο Τραμπ δεν αποκαλύφθηκε, πηγές από το Κίεβο κάνουν λόγο για πρόταση στρατηγικής σύμπραξης με στόχο την αναβάθμιση των ουκρανο-αμερικανικών σχέσεων σε νέα βάση, ενόψει των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ουκρανία.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Ζελένσκι ενημέρωσε τους Αμερικανούς αξιωματούχους για την κατάσταση στο μέτωπο, περιγράφοντας την εξέλιξη των επιχειρήσεων με μελανά χρώματα. Παράλληλα, επέκρινε τις προτάσεις που παρουσίασε η ρωσική πλευρά κατά τον τελευταίο γύρο συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη στις 16 Μαΐου, χαρακτηρίζοντάς τες «μη ρεαλιστικές» και «απορριπτέες» από την ουκρανική ηγεσία.

Η επιστολή προς τον Ντόναλντ Τραμπ καταγράφεται σε μια περίοδο που η Ουκρανία αναζητά νέες στρατηγικές ισορροπίες και δείχνει διάθεση προσέγγισης προς πρόσωπα-κλειδιά της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, επιδιώκοντας σταθερή στήριξη σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Προηγούμενο

Ο Απόλλων Καλυθιών στη Γ’ Εθνική: Μια άνοδος με χαμόγελο, αλλά και ευθύνη

Επόμενο

Σκληρή γλώσσα Βούτσιτς κατά της Δύσης: «Στόχος είναι να καταστρέψουν τη Σερβία!»

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή