Έκτακτα νέα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Η Γερμανία επιστρέφει στη στρατιωτική θητεία – Προετοιμασία για πόλεμο με πρόσχημα τη “ρωσική απειλή”

ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Μακρόν από τη Μπριζίτ; 🔴 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στιγμιότυπο στην άφιξη στο Βιετνάμ!

«Αυτό θα απομείνει από την Ουκρανία!», σοκαριστική ανάρτηση από τον Μεντβέντεφ

Τραμπ προς ΕΕ: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε το παιχνίδι όπως ξέρω εγώ»

Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκεπάζει τον Μακρόν: «Στόχος δεν ήταν η ασφάλεια, αλλά ο έλεγχος των εκλογών!»

Κυψέλη αθλητισμού το “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” – 4α Δάφνεια (pics & video)

Λαβρόφ: «Καμία φιλοδυτική κυβέρνηση στο Κίεβο μετά τη συμφωνία – Τέρμα οι πραξικοπηματίες»

Ο Μεντβέντεφ τους είπε «γουρούνια με ψείρες!» – «Καρφιά» για τις επιθέσεις με drones

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Vinkmag ad

Στην τελευταία θέση το Λαύριο, σώθηκε και μαθηματικά ο Κολοσσός

Ο Άρης επικράτησε με 79-61 στο “Αλεξάνδρειο” κόντρα στο Λαύριο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της GBL. Με αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στην 1η θέση και οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην τελευταία. Έτσι ο Κολοσσός θα παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι πάτησαν “γκάζι” στο δεύτερο μέρος του αγώνα και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-15, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να μετράει 16 πόντους με 2/5 τρίποντα και 9 ριμπάουντ, τον Ντάρλεν Γουίλις να προσθέτει 12 πόντους με 1/4 τρίποντα και 8 ριμπάουντ και τον Σακούρ Τζούστον να ακολουθεί με ισάριθμους πόντους.

Για την ομάδα του Κώστα Μέξα, που υποχώρησε στο 7-19 και στη βάση της κατάταξης των playouts, ξεχώρισαν οι Ρασάντ Βον (12 πόντοι, 1/7 τρίποντα, 2 κλεψίματα), Βασίλης Μουράτος (11 πόντοι, 3/9 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Αντώνης Κόνιαρης (8 πόντοι, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα).Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι αποχώρησε από το παρκέ ο Ταζ Σέρμαν (Λαύριο) λόγω τραυματισμού.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 33-26, 59-42, 79-61

ΑΡΗΣ: Τολιόπουλος 3 (1/4 τρίποντα, 5 ασίστ), Γουίλις 12 (1/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γούντμπερι 4 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ρόμπερτς 10 (5 ριμπάουντ), Φιγκερόα 3, Γκιουζέλης 5 (1/2 τρίποντα), Μποχωρίδης 16 (2/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα), Βησσαρίου, Φίλλιος 9 (3/6 τρίποντα), Χοτζ 5, Τζούστον 12 (4 ριμπάουντ)

ΛΑΥΡΙΟ: Θόρντον 5 (1/7 τρίποντα), Κόνιαρης 8 (6 ασίστ), Μουράτος 11 (3/9 τρίποντα, 5 ασίστ), Βον 12 (1/7 τρίποντα), Γουάχαμπ 9 (7 ριμπάουντ), Τσάμης 3, Σέρμαν 2, Ζάρας 7 (2/4 τρίποντα), Πατρίκης, Γόντικας 2, Φόρεστ 2

Προηγούμενο

Τερμάτισε στην 3η θέση η L.F.C. Ιαλυσός

Επόμενο

Χωρίς απουσίες ο Α.Ε.Ρ.Α’Β κόντρα στην Ομόνοια Γενναδίου

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή