Ζελένσκι: «Είμαστε έτοιμοι για απευθείας διαπραγματεύσεις με την Ρωσία!»
Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Χατζηκυριαζή
Ο Άκης Παπακώστας δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12” ότι “στον Β’ γύρο επέστρεψαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, η ομάδα έφτιαξε έναν καλό κορμό, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει αυτή την καλή πορεία μέχρι το τέλος”. Επίσης ανέφερε ότι “μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Ασκληπιού έφυγε ένα μεγάλο άγχος”.
Αναλυτικα:
Για τα χρόνια που είναι στην ομάδα και φιλοσοφία : “Στην ομάδα είμαι πολλά χρόνια, βοηθάω και διοικητικά, όπως μπορώ. Η φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα να μην ανοίβεται κανείς, να παίζουν νεαρά παιδιά, αυτό ισχύει από τότε που επανήλθε ο Ο.Φ. Ιστρίου στα τοπικά πρωταθλήματα (τελευταία πέντε χρόνια). Εκ του αποτελέσματος δικαιώνετε κάθε χρόνο και η συνταγή φαίνεται να είναι πολύ επιτιχυμένη”.
Σύγκριση πέρυσι και φέτος: “Πέρυσι προπονητής ήταν ο Χρήστος Χωρίτης, που είναι φίλος μου και συγχωριανός μου. Να του δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Α.Ε. Κατταβιάς. Έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με τον Ο.Φ. Ιστρίου απλά η διαφορά είναι ότι την προηγούμενη χρονιά είναι ότι είχαμε περισσότερους έμπειρους παίκτες και λιγότερους νεαρούς.
Φέτος είχαμε παραπάνω νεαρούς με μεγαλύτερο ταλέντο και λιγότερους έμπειρους ίσως και γι’ αυτό η ομάδα να δυσκολεύτηκε τόσο πολύ στην αρχή. Για τον λόγο ότι μεν ήταν ταλαντούχοι οι πιτσιρικάδες μας αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη εμπειρία για να σταθούν σε κάποια παιχνίδια κρίσιμα, ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο. Αλλά με την πάροδο του χρόνου και των παιχνιδιών που έπαιρναν ανέβαιναν, με αποτέλεσμα να μας βοηθήσουν πάρα πολύ στον δεύτερο γύρο”.
Για την βαθμολογική άνοδο της ομάδας: “Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα κυρίως τραυματισμών αλλά και κάποιες απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο στον δεύτερο γύρο και κυρίως από το παιχνίδι με τον Ευκλή Σορωνής επιστρέψανε πάρα πολύ ποδοσφαιριστές αποθεραπεύτηκαν κάποιοι που έλειπαν επέστρεψαν, με αποτέλεσμα η ομάδα να χτίσει έναν κορμό μέχρι το τέλους του πρωταθλήματος και να να έχει αυτήν την καλή πορεία που έκανε μέχρι το τέλος.
Ανέβηκε στο ψυχολογικό κομμάτι η ομάδα: “Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες, όπου τα αρνητικά αποτελέσματα τους επηρέαζαν είχαν και ένα βάρος παραπάνω, όταν η ομάδα ξεκίνησε να παίρνει τα θετικά αποτέλεσμα η ψυχολογία τους ανέβηκε και γενικά σε όλους”.
Εαν έχουν το ταλέντο τα νεαρά παιδιά να φθάσουν ψηλά: “Το εύχομαι σε όλα τα παιδιά να παίξουν και Α’ και εκεί που ονειρεύονται. Αυτό που μπορώ να πω για όλα τα παιδιά είναι ότι όλοι είναι εξαιρετικά, δουλεύουνε, ακούνε και αν συνεχίσουν έτσι σίγουρα μπορούνε να παίξουνε σε Α’ κατηγορία”
Για την παραμονή κόντρα στον ΠΑΣ Ασκληπιού: “Αρχικά να αναφέρω ότι φέτος ήμουν μαζί με τον Θάνο Παπουρδάνο, ο οποίος για εμένα ήταν δάσκαλος, η εμπειρία του είναι τεράστια στα τοπικά πρωταθλήματα. Ειδικά τους μικρούς τους βοήθησε πάρα πολύ. Πριν το ματς με τον ΠΑΣ Ασκληπιού αυτό που τους είπαμε να παίξουνε ελεύθερα χωρίς άγχος, όπως όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας γιατι στα τελευταία ματς είχαμε πολλά πετυχημένα αποτελέσματα. Τα παιδιά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ. Έφυγε το άγχος από τα πόδια τους και θεωρώ ότι επικρατήσαμε κάτα κράτος και δίκαια”.
Πανηγυρισμοί για την παραμονή: “Για εμάς κάθε θετικό αποτέλεσμα που φέρναμε στον δεύτερο γύρο ήταν και μια μικρή γιορτή στα αποδυτήρια. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Ασκληπιού που εξασφαλίστηκε η παραμονή μας σίγουρα το χαρήκαμε παραπάνω και έφυγε ένα τεράστιο άγχος και βάρος. Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο το πανηγυρίσαμε, γελάσαμε φωνάξαμε αλλά μέχρι εκεί”.
Για τελευταίο παιχνίδι με Ατρόμητο Διμυλιάς: “Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Διμυλιάς και αυτό το κερδίσαμε. Σίγουρα ήταν αδιάφορο βαθμολογικά αλλά παρόλο αυτά πάλι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έβγαλαν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να κερδίσουν απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα”.
Για ανανέωση: “Για το θέμα της ανανέωσης θα το συζητήσουμε με τα παιδιά της διοίκησης, θα μιλήσω και εγώ με τον Θάνο. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι η ξεκούραση λίγο να καθαρίσει το μυαλό μας και θα τα δούμε μετά όλα αυτά”.