Vinkmag ad

Ο ΠΑΟΚ’ Β με τρεις απουσίες σήμερα στην Κατερίνη

O ΠΑΟΚ’ Β θα αγωνιστεί σήμερα στις 13:00 εναντίον του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορούν να υπολογίζουν τους Σινανάι, Κιτσάκη και Πιτσιώτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ’ Β

“Τελικό» εξασφάλισης παραμονής στη Super League 2 δίνει ο ΠΑΟΚ Β το Σάββατο 12.04 (13:00 monobala.gr), ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Είναι αυτονόητο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να διασφαλίσει την θέση του, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, ενώ το Κεραμίδι είναι στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς σε έξι ματς.

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Σουρωτή, με απόντες τον τιμωρημένο Σινανάι και τους Κιτσάκη και Πιτσώτη, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς όλη η ομάδα θα βρεθεί στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης”.

Προηγούμενο

Πολύστρατος Λάερμων: “Άλλος ένας τελικός”

Επόμενο

Πάνθηρες Ρόδου: “Στόχος μας η επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα”

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή