Έκτακτα νέα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Η Γερμανία επιστρέφει στη στρατιωτική θητεία – Προετοιμασία για πόλεμο με πρόσχημα τη “ρωσική απειλή”

ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Μακρόν από τη Μπριζίτ; 🔴 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στιγμιότυπο στην άφιξη στο Βιετνάμ!

«Αυτό θα απομείνει από την Ουκρανία!», σοκαριστική ανάρτηση από τον Μεντβέντεφ

Τραμπ προς ΕΕ: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε το παιχνίδι όπως ξέρω εγώ»

Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκεπάζει τον Μακρόν: «Στόχος δεν ήταν η ασφάλεια, αλλά ο έλεγχος των εκλογών!»

Κυψέλη αθλητισμού το “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” – 4α Δάφνεια (pics & video)

Λαβρόφ: «Καμία φιλοδυτική κυβέρνηση στο Κίεβο μετά τη συμφωνία – Τέρμα οι πραξικοπηματίες»

Ο Μεντβέντεφ τους είπε «γουρούνια με ψείρες!» – «Καρφιά» για τις επιθέσεις με drones

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ AfD στο Bundestag – Η Weidel ΞΕΣΠΑ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Καταρρέει!

Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»

Vinkmag ad

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε Σιγάλα

Ο Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος διατέλεσε στην αρχή της χρονιάς προπονητής του Κολοσσού Ρόδου ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή ως ο νέος προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά

“Ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τον Γιώργο Σιγάλα, που θα είναι προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο “Ράμπο” του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στο Ιβανώφειο, όπου εργάστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 στο πλευρό του Ηλία Καντζούρη.

 Ο Γιώργος Σιγάλας γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1971 στην Αθήνα. Μετά το τέλος της σπουδαίας διαδρομής του ως αθλητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, με πρώτο σταθμό την Εθνική Νέων το 2008. Σε συλλογικό επίπεδο δούλεψε στον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω. Από το 2020 έως το 2022 συνεργάστηκε εκ νέου με τον Ηλία Καντζούρη στον Κολοσσό Ρόδου. Τη διετία 2022-2024 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη, δίπλα στον Γιάννη Καστρίτη. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτος προπονητής του Κολοσσού”.

Προηγούμενο

Κάλας: «Η Ρωσία παίζει παιχνίδια και δεν θέλει πραγματικά ειρήνη!»

Επόμενο

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ευαγόρας Ρόδου- Απόλλων Καλυθιών’ Β

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή