Vinkmag ad

Πολυβώτης Νισύρου: “Λυπούμαστε που μετά από ένα γειτονικό ντέρμπι θα πρέπει να ασχολούμαστε με εξωαγωνιστικά θέματα”

Ο Πολυβώτης Νισύρου εξέφρασε παράπονα για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Α.Σ. Τήλος και επίσης ανάφερε ότι “το ποδόσφαιρο πηγαίνει δεκαετίες πίσω, όταν μια φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί  να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια συγκεκριμένη έδρα γιατί φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα”.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολυβώτη Νισύρου  

“Λυπούμαστε που μετά από ένα γειτονικό ντέρμπι δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του αγώνα αλλά πρέπει να ασχολούμαστε με εξωαγωνιστικά θέματα!  

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων συμπεριφορών από ορισμένους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν “ασυλία” και δεν τους τιμωρεί κανείς! Η ομάδα μας το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει η να χάνει πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια!  

Όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω όταν η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια συγκεκριμένη έδρα επειδή φοβάται για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της!  

Υ. Γ επειδή πάνω από όλα όμως είμαστε άνθρωποι θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους της Τήλου οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Χαρτοφυλλη ο οποίος τραυματίστηκε στο πρωτο ημίχρονο και του προσέφεραν ότι και αν χρειάστηκε”.  

Προηγούμενο

Η L.F.C. Ιαλυσός Κ-17 κόντρα στον Εργοτέλη για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Επόμενο

Όλη η εικόνα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας των γυναικών του 6ου ομίλου

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή