«Άγριο γιουχάρισμα» στον Άλμπερτ Μπουρλά μέσα στον Λευκό Οίκο!
Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της συμμετοχής της στα παιχνίδια των play out (αρχίζουν την Κυριακή με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Κεραμιδίου) κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα εξής:
“Ή διοίκηση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ καλεί όλους τους φιλάθλους του νησιού ,να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα , ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους της . Το ρητό “αρχή ήμισυ παντός” είναι αυτό που θα μας οδηγήσει και θα μας ανοίξει τον δρόμο της επιτυχίας.
Στο πρώτο παιχνίδι των play out απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδιού , που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , δεν πρέπει να λείψει κανείς , είτε σαν απλός φίλαθλος κόσμος του νησιού , να προσέλθουν όλοι μαζικά και να στηρίξουν με μοναδικό τρόπο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών “.