Έκτακτα νέα:

«Έτοιμη η νέα σκλαβιά για τους νεοέλληνες ραγιάδες, το μέλλον μας είναι εφιαλτικό!»

«Όλα θα αλλάξουν στο ζήτημα των εμβολίων, ήρθε η ώρα για αλήθεια και διαφάνεια!»

Κανείς δεν θέλει να στηρίξει το Κίεβο, εξευτελισμός για Μακρόν και Κάλας!

Η επόμενη ημέρα: Μας ταίζουν έντομα, μας βάζουν …και αριθμό – Τι θα πράξουν οι Έλληνες;

Πραγματικά εμμονικές ιδέες για τον ιστορικό ΔΑΝΣ ΔΩΡΙΕΥΣ

“Παίξαμε έξυπνα, είχαμε υπομονή και κερδίσαμε”

«Μόνο με νέα ηγεσία στο Κίεβο μπορεί να υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία!»

Απόρριψη της χρήσης εντόμων από τους Σλοβάκους αρτοποιούς

«Η ειρήνη προκαλεί αναστάτωση στους Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς!»

«Η Ρωσία παραμένει η πιο σημαντική απειλή για το ΝΑΤΟ, ας μην το ξεχνάμε αυτό!»

«Έτοιμη η νέα σκλαβιά για τους νεοέλληνες ραγιάδες, το μέλλον μας είναι εφιαλτικό!»

«Όλα θα αλλάξουν στο ζήτημα των εμβολίων, ήρθε η ώρα για αλήθεια και διαφάνεια!»

Vinkmag ad

Πήρε στο τέλος η Ρόδος τον βαθμό της ισοπαλίας

Η Ρόδος ήρθε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της εναντίον του Απόλλων Ευπαλίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας του Γ’ ομίλου. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τρία απανωτά τέρματα, όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σπαρτιάτη και πήρε έστω κάτι από την σημερινή αναμέτρηση.  

Η Ρόδος ήταν η ομάδα που ήθελε να επιβάλει τον ρυθμό της και ήταν η κυρίαρχος του πρώτου μέρους, η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι απειλήθηκε μόνο μια φορά στο πρώτο μέρος .Στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα η Ρόδος άνοιξε το σκορ, όταν μετά από μια βαθιά μεταβίβαση του Αλιμερκάι, ο Κότζα έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου πέτυχε και άλλο τέρμα με τον Κόντζα, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία μετά την πάσα του Σπαρτιάτη.  Η επόμενη καλή στιγμή για τα “ελάφια” ήταν στο 29΄ με το πλασέ του Μαρινάκη το οποίο κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Βρουσάι.  Η μοναδική ευκαιρία για τον Απόλλων στο πρώτο μέρος ήταν με το σουτ του Δήμου στην εξωτερική πλευρά των διχτυών στο 43΄.  

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μείωσαν στο σκορ με τον Γεωργουσόπουλο στο 53΄. Οκτώ λεπτά αργότερα η Ρόδος σημείωσε την πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος με το σουτ του Κόντζα στο οποίο απομάκρυνε ο αντίπαλος πορτιέρε σε κόρνερ.  Στο 63’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι μετά από ασταθής επέμβαση του Ψιμόπουλου στο γέμισμα του Παναγιωτόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Χρήστου Φλέγκα πέτυχε την ανατροπή με την κεφαλιά του Δήμου μετά το γέμισμα του Γεωργασόπουλου από τα αριστερά. Στην συνέχεια, όπως ήταν λογικό η Ρόδος πίεζε για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης και εν τέλει τα κατάφερε στο 90+1΄με κεφαλιά του Σπαρτιάτη μετά από σέντρα του Χαρίτου από τα αριστερά.  

Ενδεκάδες  

ΡΟΔΟΣ: Ψιμόπουλος, Ιμεραλιλάι, Σουλάι, Αλιμερκάι, Γεωργιάδης(64΄Χαρίτος), Μαρινάκης, Κότζα, Ζόγκας(89΄Χ.Ξεπαπαδάκης), Α.Ξεπαπαδάκης(89΄Παπαμανώλης), Σπαρτιάτης, Βογιατζής 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: Βρουσάι, Παναγιωτόπουλος, Κ. Ζέρβας, Γιαννόπουλος, Φωτεινόπουλος, Γ. Ζέρβας(75΄Πατρώνης), Γερολυμάτος, Ζελένιτσας, Καντάνης, Δήμου Γεωργουσόπουλος 

Προηγούμενο

Βαριά ήττα για τον Διαγόρα Ρόδου

Επόμενο

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Πρόκριση για τον Ιάλυσο

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή