Έκτακτα νέα:

Η επόμενη ημέρα: Μας ταίζουν έντομα, μας βάζουν …και αριθμό – Τι θα πράξουν οι Έλληνες;

Κάλας: «Η Ρωσία παίζει παιχνίδια και δεν θέλει πραγματικά ειρήνη!»

«H EE φοβάται τις αντισυστημικές φωνές! – Διώξεις, αποκλεισμοί και εκλογικά πραξικοπήματα!»

«Έτσι καταρρέει η δημοκρατία, η Λεπέν και το κόμμα της δεν θα είναι τα μόνα!»

“Προετοιμασίες στην Ευρώπη για πόλεμο με τη Ρωσία”, λέει και η Le Figaro

Καταδίκη-σοκ για τη Μαρίν Λεπέν: Εκτός προεδρικών εκλογών

Economist: Σενάρια για προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία τον Ιούλιο

Λαβρόφ: «Η δύση επιχειρεί να παρατείνει τη ζωή του καθεστώτος Ζελένσκι!»

«Όλα θα αλλάξουν στο ζήτημα των εμβολίων, ήρθε η ώρα για αλήθεια και διαφάνεια!»

Κανείς δεν θέλει να στηρίξει το Κίεβο, εξευτελισμός για Μακρόν και Κάλας!

Η επόμενη ημέρα: Μας ταίζουν έντομα, μας βάζουν …και αριθμό – Τι θα πράξουν οι Έλληνες;

Κάλας: «Η Ρωσία παίζει παιχνίδια και δεν θέλει πραγματικά ειρήνη!»

Vinkmag ad

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ακουσίλαο

Τα πράγματα για τον Ακουσίλαο Φανών γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ.  με βάση το φύλλο αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας  τιμώρησε την ομάδα με αφαίρεση τριών βαθμών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και για την επόμενη για τον λόγο ότι δεν παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Σύμφωνα με το από 10.12.2024 έγγραφο του, το Σωματείο «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ» δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με τον «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» για την 13η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας  Δωδεκανήσου περιόδου 2024-2025, λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδος. 
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής: 
Οι αγώνες κατακυρώνονται  με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ. Τυχόν υπάρχουσες ποινές θα εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα. (Άρθρο 17’ παρ. 3’ του ΚΑΠ). 
Επίσης στην ομάδα «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ» επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το Πρωτάθλημα που αγωνίζεται και τριών (-3) από το επόμενο Πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ) και επιπλέον επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο  εκατό (100) ευρώ. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ) 

Προηγούμενο

Ήττα και στη Χαλάστρα για τον Διαγόρα

Επόμενο

Σημαντικός βαθμός για τον ΑΣ Τήλος

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή