Αρχική Uncategorized Τουρισμός: Αισιοδοξία για το 2011

Τουρισμός: Αισιοδοξία για το 2011

0
Dodekanisos

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό της Ρόδου, εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμός Γιώργος Νικητιάδης. Σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών το 2011 προβλέπει ο κ. Νικητιάδης σε σχέση με το 2010. «Οι προσπάθειες της κυβέρνησης, των κοινωνικών φορέων του χώρου των τουριστών και των εργαζομένων θα φέρουν τους καρπούς που όλοι περιμένουμε. Το 2011 θα ειναι μια χρονιά καλύτερη στις αφίξεις και στα έσοδα» τόνισε ο κ. Νικητιάδης.
Στην περιοχή μας εκτιμάται ότι η φετινή τουριστική κίνηση θα είναι καλύτερη σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το άνοιγμα που γίνεται προς τις αγορές της Ρωσίας και του Ισραήλ γεμίζει με προσδοκίες τους τουριστικούς φορείς της Ρόδου καθώς ευελπιστούν ότι θα προσελκύσουν σημαντικό αριθμό τουριστών από τις χώρες αυτές. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση στις αφίξεις τουριστών από το Ισραήλ και τη Ρωσία προς τη Ρόδο, της τάξεως του 50% εν συγκρίση με την περυσινή χρονιά.
«Στην περιοχή μας φέτος τα πράγματα θα ειναι ακόμη καλύτερα διότι στη Ρόδο έγινε σημαντική προετοιμασια, πήγαν τις τιμές εκεί που έπρεπε για να είναι ελκυστικές. Αισιοδοξώ πως και με τις νέες αγορές που ανοίγουμε στη Ρωσία και το Ισραήλ θα είμαστε πολύ καλά. Δεν θέλω ακόμη να αναφερθώ σε ποσοστά αλλά η αύξηση θα είναι σημαντική σε σχέση με πέρυσι» επεσήμανε ο κ. Νικητιάδης.

πηγή: www.proodos.net (http://www.proodos.net/details.asp?ID=15058&catID=6)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments