Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α2

Όλα τα παιχνίδια της Α2

0
7
Dodekanisos

Διαβάστε τι έγινε στα σημερινά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

Άρης Αρχαγγέλου – Ομόνοια Γενναδίου 6 – 0
Ασταμάτητος δείχνει ο φετινός Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος με το 3 στα 3 που έχει πετύχει φαντάζει από νωρίς νωρίς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο χόρος των γκολ άνοιξε για τους ¨κιτρινόμαυρους» στο 6’ με σουτ του Κασιώτη (1 – 0 ). Στο 20’ ο Ξύπας με πλασέ πέτυχε το 2 – 0 και στο 30’ ο Δήμος Παπαοικονόμου που πήρε τη μπάλα σε θέση φορ δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 51’ ο Κοτσίκος με πλασέ από καλό σημείο πέτυχε το 4 – 0, ενώ στο 67’ ο Ξύπας με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (5 – 0). Στο 75’ ο Κατσούλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 70’ με δέκα παίκτες λόγω του ότι είχε τραυματιστεί ο Μαρκόπουλος ενώ είχαν συμπληρωθεί και οι τρεις αλλαγές.
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Τσελεπίδης (65’ Κολιός), Γιωργάς, Γκίσο, Κ. Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Ν. Λαμπριανός, Κοτσίκος (53’ Κατσούλης), Δ. Παπαοικονόμου, Ξύπας, Κασιώτης (67’ Μαρκόπουλος)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κ. Γ. Χατζηκώστας, Αναστάσιος Πιζήμολας, Κ. Α. Χατζηκώστας (67’ Κ. Καρασάββας), Στογιανόφσκι, Στ. Μπαιράμης, Σκεύος Μπαιράμης, Στ. Ι Πιζήμολας, Ι. Πιζήμολας, Σάννι, Μπόσμαν (68’ Ι. Μπαιράμης), Στ. Σπ. Πιζήμολας (74’ Φαφουτάκης)

ΑΟ Σύμης – Δόξα Καρδάμαινας 2 – 0
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου σημείωσε η Σύμη, που επικράτησε 2-0 της Δόξας Καρδάμαινας  στο Ενωσιακό γήπεδο. Η αντίσταση των  φιλοξενούμενων κάμφθηκε στο 75΄ όταν ο Στεφάνου εκτέλεσε κόρνερ, ο Λώλης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Καραβαΐλης έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, «γράφοντας» το τελικό 2-0.
Σύμη: Χατζηπέτρος, Καψής Γ, Τσιρώνης, Τσαουσέλης (46΄ Κάλιαρος), Στεφάνου, Τσίκκης (55΄ Καραβαΐλης), Μισός, Στεφάνου, Χασκάς, Παπανικολάου (65΄ Ποιμενίδης).
Δόξα Καρδάμαινας: Γιακουμάρος, Τσίκνης, Λαμάι, Χατζησεβαστός, Κατσαρός (58΄ Χατζησεβαστός), Κάτσης, Παντελής, Κουρτζής (46΄ Ψείρης), Τσίγκος (70΄ Λώλης), Κουζούκας, Νίτα.

ΠΑΟ Κω – Ποσειδώνας Καρπάθου 3 – 1
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟ Κω που επιβλήθηκε 3-1 του Ποσειδών Καρπάθου στο Ενωσιακό γήπεδο. Οι τυπικά γηπεδούχοι, εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, δεν συνάντησαν πολλές δυσκολίες για να φτάσουν στη νίκη. Στο 34ο  λεπτό ο Παναγόπουλος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ  στο 35΄ Κανελλόπουλος και Μέμμα άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-0. Στο 37΄ ο Κανελλόπουλος με πλασέ έξω από την περιοχή του Ποσειδώνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Καρπάθου ήταν να μειώσει σε 3-1 με το Χαλκιά στο 45΄.
ΠΑΟΚ: Ναίσκες, Γιακτζής, Ζώης, Ξυπολυτάς Γ, Παναγόπουλος (76΄ Βαταρίνα), Ξυπολυτάς Μ (86΄ Ζαμάγιας), Μέμμα (83΄ Τάλαρος), Κανελλόπουλος, Στεργαλλάς, Παπαγιανόπουλος, Τσιάτσιος
Ποσειδών Καρπάθου: Μαργαρίτης, Χειράκης Ι (4΄ λ.τ Κωνσταντινίδης), Πεπελάζι, Χατζημανώλης, Διμελάς, Χαλκιάς Μ (46΄ Χειράκης Α), Φελουζής, Βαρδαούλης, Χουβαρδάς (55΄ Μπεντούλα), Πουλιάρης, Χαλκιάς.

ΑΕ Κατταβιάς – Άγιος Γεώργιος 2 – 0
Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία επικράτησε στο γήπεδο της με 2 – 0 του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12΄ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Νασόπουλος. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και συνέχισαν να βγαίνουν μπροστά ζητώντας ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 33΄ όταν ο Στεφανάκης επιχείρησε τη σέντρα και ο Ανανιάδης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Ρεγκούνα κάνοντας το 2-0.
Κατταβιά: Μάλτας, Παπανικολάου, Κυπριώτης, Ντρίσα, Πουπουλάκης, Φουντής (75΄ λ. τ. Κυριακάκης), Νασόπουλος, Ανανιάδης, Κουμπιάδης (70΄ Μερτούρης), Στεφανάκης, Τσιλίκας.
Άγιος Γεώργιος: Ρεγκούνας, Σαββού (80΄ Κοντόγιαννος), Σκυλλαράκης, Καστανάκης (55΄ Μουστακέλι), Γιαννιού, Χατζημανώλης, Μπάλα, Σκυλλαράκης (75΄ Κόστοφ), Ντίρος, Αγγάς, Κισσανάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments