Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τα παιχνίδια της Α2

Τα παιχνίδια της Α2

0
xalki
Dodekanisos


Άρης-Χάλκη  1-2
Επεισοδιακό ήταν το μεγάλο ντέρμπι της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου στον Αρχάγγελο, μεταξύ του τοπικού Άρη και της Χάλκης, που βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 2-1. Οι Αρχαγγελίτες πάντως διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Αντωνά, καθώς υποστηρίζουν ότι κακώς δεν μέτρησε γκολ της ομάδας τους στο 82΄, επιμένοντας ότι η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση πέρασε τη γραμμή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι νησιώτες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 11΄ ο Κάργας άνοιξε το σκορ για τη Χάλκη, με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Βαρέλη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν  και ανέβασαν την απόδοσή τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 31΄ με το Ξύπα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για τον Άρη, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κάργας σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα βάζοντας και πάλι σε θέση «οδηγού» την ομάδα του. Από κει και πέρα οι παίθκτες του Άρη έψαξαν το γκολ όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους Χαλκίτες να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αντωνάς απέβαλε τους Χριστοδούλου (2η  κίτρ.) και Κοντόγιαννο (απευθ. κόκ) στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης:  Βαρέλης, Τσελεπίδης, Παπαοικονόμου Σ (75΄ Γεωργάς), Ντσόλι, Χατζηνικόλας (89΄ Κασιώτης), Κοντόγιαννος, Νκάμα, Κατσούλης (65΄ Κωστάκης), Παπαοικονόμου Δ, Κούτσικος, Ξύπας
Χάλκη: Φραγκάκης, Χριστοδούλου, Φυντικάκης, Κουμπιού, Σπύρου, Στούρης, Ψαράς, Κάργας (70΄ λ.τ Λιούρας), Σιδεράτος, Σιαμαντούρας, Σταματίου.

ΠΑΟ Κω-Άγιος Γεώργιος  6-0
Στην 4η  θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας ανέβηκε ο ΠΑΟ Κω μετά την εύκολη επικράτησή του επί του Αγίου Γεωργίου με σκορ 6-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν σε μεγάλη μέρα τον Άντζελο Μέμμα που σημείωσε χατ-τρικ.
Το σκορ άνοιξε για τους παίκτες του ΠΑΟ Κω μόλις στο 3ο  λεπτό με το Μέμμα ενώ στο 12΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με το ξεκίνημα της επανάληψης πάλι ο Μέμμα έκανε το 3-0, και από κει και πέρα ανέλαβαν οι αδερφοί Ξυπολυτά, με το Μικέ στο 60΄ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το Γιώργο να διαμορφώνει το 6-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ενδιάμεσα ο Χαλιπίλιας είχε κάνει το 5-0 στο 80΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πατσιόπουλος (Μάμμης, Ωραιόπουλος οι βοηθοί).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟ Κω: Χαρχαλάκης, Ζώης, Στεργαλλάς (37΄ Ζαμάγιας), Τσιάτσιος, Ξυπολυτάς Γ, Παπαγιανόπουλος, Ξυπολυτάς Μ (73΄ Χαλιπίλιας), Παναγόπουλος, Βαταρίνα, Μέμμα, Λαϊδόπουλος (73΄ Κανελόπουλος Π)
Άγιος Γεώργιος: Χατζηδημητρίου, Γιαννιού, Παλογιάννης, Κακούλης, Στρατής (82΄ Πατουχέας), Μπάλα, Κισσανάκης, Μουστακέλης, Κοστόφ, Χατζημανώλης, Καυκάκης (69΄ Κουτσουμπάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments