Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α2

Όλα τα παιχνίδια της Α2

0
efklis_asxalkis
Dodekanisos


ΑΣ Χάλκης-Διγενής 2-0
Στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, πέρασε ο ΑΣ Χάλκης, μετά τη   νίκη επί του Διγενή στα Κοσκινού με 2-0 (γηπεδούχος ήταν ο ΑΣ Χάλκης). Οι πρωτοπόροι πλέον της Α2 κατηγορίας απέδωσαν για ακόμη μια αγωνιστική πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξαν ότι αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό δεν θα έχουν πρόβλημα για να εξασφαλίσουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Από την πλευρά του ο Διγενής φανέρωσε και πάλι τα γνωστά προβλήματα και γνώρισε ακόμη μια ήττα που τον αφήνει χαμηλά στην κατάταξη.
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους παίκτες της Χάλκης να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και πίεσαν την άμυνα του Διγενή για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Τελικά το κατάφεραν στο 71ο λεπτό με το σουτ του Πλαγγέντη, ο οποίος «έγραψε» το 1-0. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για τον ΑΣ Χάλκης, καθώς στο 87ο λεπτό σημείωσε το 2-0, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στον πάγκο της ομάδας του.

ΑΣ Χάλκης: Φραγκάκης, Χριστοδούλου (75’ Χρονόπουλος), Φυντηκάκης (55’ Σιαμαντούρας Α.), Τσιαντούλας, Λιούρας, Ψαρράς, Σιαμαντούρας Β., Πλαγγέντης, Ντούπης (15’ Κουμπιού), Σιδεράτος, Χειμωνέτος
Διγενής: Βιζυκλής , Πατρού, Κώτης, Μαντικός, Πεστλίκης, Αγγελής, Λενιού, Ρεγκέτο, Μπρισνόβαλης (67’ Λαγός_, Κελεπέρας, Μανιώτης

Δόξα Καρδάμαινας-Άγιος Γεώργιος 4-3
Με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Αλεξίου και των βοηθών του κ. Μάλλια και Ατσαλάκη επέστρεψε στη Ρόδο η αποστολή του Αγίου Γεωργίου μετά την ήττα με 4-3 από τη Δόξα Καρδάμαινας στην Αντιμάχεια. Οι Μαλωνίτες διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 0-1, για την ισοφάριση της Δόξας σε 1-1 αφού όπως υποστηρίζουν υπήρξε πεντακάθαρο οφσάιντ, αλλά και για ακόμη ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους. Μάλιστα, όπως δήλωναν  τα μέλη της αποστολής του «Άγιου» θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στo 3ο λεπτό με απευθείας κόρνερ του Σεμίρ (φυσούσε αρκετά στην Αντιμάχεια),με την Δόξα να ισοφαρίζει με μακρινό σουτ του Μάρτιν Λαμάι στο 36΄αλλά τον Άγιο Γεώργιο να προηγείται και πάλι πριν το τέλος του ημιχρόνου (40″) με απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Σκυλλαράκη Σ.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ισοφάρισε στο 47′ με τον Τσιτσιλιάγκο με τον Άγιο Γεώργιο να προηγείται και πάλι με γκολ του Κακούλλη.Ωστόσο με επίθεση διαρκείας η ομάδα της Καρδάμαινας κατάφερε να πάρει την νίκη με σκόρερ τους Κουρζή (86′) και Τσιτσιλιάγκο (90″).

Δόξα Καρδάμαινας: Μωραίτης, Τσικνής, Λαμάι Μάρτιν, Χατζησεβαστός, Κουζουκάς, Λαμάι Μάριους, Παντελής, Νίτα, Τσιτσιλιάγκος (89’ Χατζηπαναγιώτης), Πιζακάκης (71’ Τσίκος), Τρακόσας (61’ Κουρζής)
Άγιος Γεώργιος: Ρεγκούνας, Γιαννιού, Σκυλλαράκης Σοφ., Μπαλογιάννης, Κακούλης, Στρατής, Σκυλλαράκης Σαβ., Μουστακέλης, Μπάλας (82’ Κοντόγιαννος), Χατζημανώλης, Κισανάκης (70’ Κοστώφ)

ΑΕ Λέρου-Αντίμαχος  4-3
Την ήττα με 4-3 γνώρισε ο Αντίμαχος στην Λέρο κόντρα στην τοπική ΑΕΛ. Η ομάδα του κυρίου Ανδρογιώργη θα έλεγε κανείς πως πλήρωσε τις πολλές απουσίες καθώς μόλις 13 άτομα ταξίδεψαν στην Λέρο. Έτσι το αήττητο του Αντίμαχου (είχε το 3Χ3 μέχρι χθες) διακόπηκε με τον ΑΟ Βαθύ να έχει σήμερα την ευκαιρία να τον «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου νήσων της Β’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 4-0, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Αντίμαχο.
Στο δεύτερο μέρος ο Αντίμαχος προσπάθησε να κάνει την ανατροπή από το 4-0 του ημιχρόνου όμως αν και σκόραρε 3 φορές μέχρι το 72′ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Για την ιστορία τα γκολ του Αντίμαχου πέτυχαν οι Ανδρογιώργης, Οικόνομου και το άλλο ήταν αυτογκόλ της ομάδας της ΑΕ Λέρου.
 
AE Λέρου: Γκούτογλου, Σκεμπές, Καρνέσης, Κουρούλης, Μάνης, Φλωρέντης, Ηλίας, Δράκος, Διαμαντάρας, Στάμος, Φουντουκάκης
Αντίμαχος: Βασιλακέρης, Κρητικός, Καράλιαμης (80′ Γιαννιός), Σκαλέρης, Κατσαμούνδης, Διακαντώνης, Νικολαίδης, Αγγελής ( 70′ Φώτης), Οικονόμου, Ανδρογιώργης, Ατσαλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments