Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ 1ος ποδηλατικός αγώνας αντοχής RC 258

1ος ποδηλατικός αγώνας αντοχής RC 258

0
Dodekanisos

‘’Passion for cycling in Rhodes Island’’

Μετά από τις 2 επιτυχημένες διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις που έλαβαν χώρα τον Μάρτιο στο νησί των Ιπποτών, η Ρόδος, θα βρεθεί και πάλι στον ποδηλατικό χάρτη με έναν νέο αγώνα, καθώς τα οφέλη από μία τέτοια διοργάνωση δεν είναι μόνον αθλητικά αλλά και τουριστικά!

.Η εταιρεία Zeotec Rodos Cycling και ο ποδηλατικός όμιλος Ροδήλιος διοργανώνουν από κοινού το Σάββατο 4 Μαΐου τον 1ο ποδηλατικό αγώνα αντοχής επί δημοσίας οδού (ανοιχτό στο ευρύ κοινό) με την διακριτική ονομασία RC258.

Ο Χώρος εκκίνησης του αγώνα θα είναι το Ιστορικό ποδηλατοδρόμιο που βρίσκεται εντός του Σταδίου « Διαγόρας» και η χιλιομετρική απόσταση που θα καλύψουν οι ποδηλάτες είναι 80 km, 162 km και 258.

Στόχος του αγώνα είναι η εναλλακτική προβολή της Ρόδου στο ευρωπαϊκό κοινό ως ποδηλατικός προορισμός, και να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι της ποδηλατική κουλτούρα η οποία διαχέεται σε όλο το νησί, και το κατατάσσει στην κορυφή της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Αποτελεί δε λαμπρή ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον ποδηλατικό τουρισμό.

Σε αυτό το Ποδηλατικό ραντεβού του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα Αντοχής RC258 καλούμε όλους τους φίλους της ποδηλασίας να δώσουν το παρόν και να χαρούν τα οφέλη που χαρίζει το άθλημα της ποδηλασίας σε όσους αγαπούν το ποδήλατο και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments