Αρχική Επικαιρότητα 19 προσαγωγές σε ένα 24ωρο για εμπρησμούς από την ΕΛΑΣ αλλά καμία...

19 προσαγωγές σε ένα 24ωρο για εμπρησμούς από την ΕΛΑΣ αλλά καμία κράτηση

0
Dodekanisos

Άλλη μία σύλληψη για απόπειρα εμπρησμού έκανε η Ελληνική Αστυνομία χθες το απόγευμα, φθάνοντας έτσι τις 3 συνολικά το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα στο άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη αυτή την φορά, χθες το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν περιπολία στο πλαίσιο της επιφυλακής και επιτήρησης στην Αττική, για την πρόληψη εμπρησμών ένας αλλοδαπός.

Πρόκειται για έναν 38χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και όπως έγινε γνωστό έφερε σακίδιο πλάτης που προσπαθούσε να κρύψει. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μόλις αντιλήφθηκαν τον 38χρονο τον προσέγγισαν και πραγματοποίησαν έλεγχο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κρατούσε αναπτήρα και ένα άδειο πακέτο τσιγάρα με εμφανή ίχνη καύσης, ενώ σε παρακείμενη ρίζα δέντρου βρίσκονταν κομμάτια από χαρτοπετσέτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσα σε ένα 24ωρο, η ΕΛ.ΑΣ έκανε συνολικά 19 προσαγωγές υπόπτων για πιθανή ανάμειξη τους σε εμπρησμούς. Ωστόσο όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία σε βάρος τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments