Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα 19 Αυγούστου, Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας-Χρόνια Πολλά Νicolas Nanev

19 Αυγούστου, Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας-Χρόνια Πολλά Νicolas Nanev

0
Dodekanisos

Χρόνια πολλά photographers καθώς σήμερα, 19 Αυγούστου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας.

Κι ιδιαίτερα, χρόνια πολλά στον στενό  συνεργάτη και φίλο  του News12, Nicolas Nanev, του οποίου οι φωτογραφίες εμπλουτίζουν πολλές φορές τα άρθρα μας.

Ο Νicolas Nanev  βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 16 είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου, την οποία διαφημίζει στα πέρατα του κόσμου μέσα από την δουλειά του.

Ακούραστος κι αεικίνητος βρίσκεται πάντα εκεί που υπάρχει θέμα, έτοιμος να ζωντανέψει με τον φακό του αυτά που δεν μπορεί να περιγράψει το χαρτί.

Οικογενειάρχης και σεμνός επαγγελματίας, καμαρώνει για τον όμορφο γιο του, που για να τον πειράξουμε του λέμε ότι ευτυχώς μοιάζει στην υπέροχη γυναίκα του.

Με την αγαπημένη του οικογένεια

Από τους λίγους ταλαντούχους φωτογράφους, ο Nicolas μπορεί να αποθανατίσει από ένα άψυχο αντικείμενο μέχρι τον πιο απαιτητικό διάσημο καλλιτέχνη. Οι φωτογραφίες του φιγουράρουν σε μεγάλα Αθηναϊκά περιοδικά και δίκαια θεωρείται ο αγαπημένος των celebrities.

Ωστόσο προλαβαίνει κι ασχολείται μαζί με την σύζυγο του και με την σύγχρονη τέχνη.

Εφέτος, δεν υπήρξε διασημότητα που πέρασε από το νησί και δεν φωτογραφήθηκε από τον Νicolas Nanev. Θα χρειαζόμασταν σελίδες ατελείωτες για να παρουσιάσουμε την δουλειά του για αυτό και μας έδωσε  μόνο ελάχιστες από τις φωτογραφίες του, τις οποίες έχει για κοινή χρήση.

Με την Έλλη Κοκκίνου

Με την Πάολα

Με την Αγγελική Ηλιάδη

Με την Βίκυ Σπυροπούλου

Με την Μάγκυ Χαραλαμπίδη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments