Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με Ρέγες στην 19αδα

Με Ρέγες στην 19αδα

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos

Αφού ηττήθηκε στα Τρίκαλα ο Διαγόρας, έκανε το καμ μπάκ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Πέρασε στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας τον Εθν. Αστέρα στον επαναληπτικό της περασμένης Τετάρτης, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία . Το Κυριακάτικο  παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό, κι έτσι το αντιμετωπίζουν ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του.
Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν στις 15.30, ο Διαγόρας περιμένει τον Λεβαδειακό, θέλοντας να επαναλάβει την εκτός έδρας νίκη της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παίζοντας και πάλι καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας τους φίλους της ομάδας, που θα πάνε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο και αυτή την προσπάθεια των κυανέρυθρων.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει μοναδικό πρόβλημα την απουσία εξαιτίας της αποβολής του Νίκου Χατζόπουλου στο μάτς με τον Εθνικό Αστέρα .
Ο κώουτς του Διαγόρα είδε με ευχαρίστηση την Παρασκευή τον Μαρτσέλο Γκούτμαν να γυμνάζεται κανονικά, όπως και τον Μιχάλη Φράγκο ο οποίος ήταν τραυματίας. Παράλληλα από το απόγευμα της Τετάρτης και παρά τις όποιες αποχωρήσεις από το ρόστερ με τις λύσεις συμβολαίων, ζητάει από τους παίκτες του συνεχώς την απαιτούμενη σοβαρότητα στο παιχνίδι , την πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το πάθος την δύναμη και την αποφασιστικότητα που πρέπει να έχει η ομάδα σε τέτοια παιχνίδια .
Ο κώουτς του γηραιού είναι πολύ πιθανόν να έχει στην διάθεση του και τον Χοσέ Ρέγιες, ο οποίος συναντήθηκε με την Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.
Οι υπόλοιποι δεκαοκτώ παίκτες που έχει στην διάθεση του ο Πέτρος Ρουτζιέρης, είναι οι Γκούτμαν, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Φράγκος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης
Φυσικά συμπαραστάτη στην προσπάθεια του θα έχει την Κυριακή το απόγευμα στην προσπάθεια του και τον κόσμο του, που έχει κινητοποιηθεί για να αποτελέσει και αυτή την φορά, τον δωδέκατο παίκτη του Διαγόρα.
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 
Τρίκαλα- Παναιτωλικός
Ηλιούπολη- Αγρ. Αστέρας
Εθνικός- Πιερικός
Ιωνικός –Θρασύβουλος
ΟΦΗ – Βέροια 
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 
Πανθρακικός- ΠΑΣ Γιάννινα -18.00-ΕΤ-3
Αναγέννηση Καρδίτσας- Εθν. Αστέρας -15.00

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments