Αρχική Videos H ιστορία με τα ufo είναι τακτική των ΗΠΑ απόσπασης της προσοχής

H ιστορία με τα ufo είναι τακτική των ΗΠΑ απόσπασης της προσοχής

0

Ο πρωην πληροφοριοδότης της NSA και της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν λέει ότι η υστερία για την κατάρριψη αγνώστων αντικειμένων  πάνω από την Αμερική και τον Καναδά απλώς αποσπά την προσοχή από την ιστορία του Seymour Hersh σχετικά με τις ΗΠΑ και τις ευθύνες που έχουν για την ανατίναξη των αγωγών Nord Stream.

Πριν λίγες ημέρες, υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών που κατέστρεψαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι τα αντικείμενα ήταν εξωγήινης φύσης, αν και η απόρριψη αν μη τι άλλο συνέχισε να τροφοδοτεί τις εικασίες στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, οι καταρρίψεις είναι πιθανότατα μια επίδειξη δύναμης για να σώσει την κυβέρνηση Μπάιντεν από τα ερωτήματα σχετικά με το γιατί επιτράπηκε στο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι να παρακολουθεί την Αμερική εξ αρχής, λέει ο Σνόουντεν. Ο ίδιος έγραψε στο twitter ότη …η υστερία ήταν ένα «μηχανικό» δόλωμα για να αποτρέψει τα μέσα ενημέρωσης να καλύψουν τις αποκαλύψεις της έκρηξης του αγωγού.

Την περασμένη εβδομάδα, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ότι οι αγωγοί καταστράφηκαν από τις ΗΠΑ ως μέρος μιας μυστικής επιχείρησης. Σύμφωνα με πηγές του Hersh, τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν τον Ιούνιο του 2022 από δύτες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ υπό το πρόσχημα της άσκησης του ΝΑΤΟ BALTOPS 22 και πυροδοτήθηκαν τρεις μήνες αργότερα με τηλεχειριστήριο που εστάλη από σημαδούρα σόναρ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments