Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Έτοιμος και ο Βογιατζής να προσφέρει τις υπηρεσίες του

Έτοιμος και ο Βογιατζής να προσφέρει τις υπηρεσίες του

0
Dodekanisos

Στη διάθεση του νέου προπονητή του Διαγόρα Μιχάλη Κουταλιανού τέθηκε ήδη το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο έμπειρος Γιάννης Βογιατζής. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Ο Γιάννης Βογιατζής επέστρεψε στην ομάδα μας, με την οποία είχε παίξει και στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο έμπειρος παίκτης τέθηκε ήδη στη διάθεσή του Μιχάλη Κουταλιανού, έχοντας ξεκινήσει τις προπονήσεις. Ο 37χρονος πόιντ-γκαρντ μίλησε για την επιστροφή του στον Διαγόρα, τον οποίο θέλει να βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. «Χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα, με την οποία έζησα πολύ όμορφες στιγμές στο παρελθόν. Ελπίζω να βοηθήσω με την εμπειρία μου τον Διαγόρα, να πετύχει τους στόχους του και στο τέλος να παραμείνουμε στη Β’ Εθνική.

Με τα περισσότερα παιδιά έχουμε παίξει ξανά, είμαστε φίλοι και δεν θα μου είναι δύσκολη η προσαρμογή. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ και με τον κόουτς Κουταλιανό και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κόουτς όσο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα για να παραμείνουμε στη Β’ Εθνική».

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (2ος όμιλος). Σε καθημερινή βάση, η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά, με στόχο να προσπαθήσει για να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments