Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καινούριος χλοοτάπητας στους Αγίους Αποστόλους

Καινούριος χλοοτάπητας στους Αγίους Αποστόλους

0
Dodekanisos

Ολοσχερώς αναμένεται να αλλάξει η εικόνα του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταλαιπωρημένο γήπεδο, πρόκειται να αλλάξει φορεσιά, αφού από την ημέρα που κατασκευάστηκε και παρά τα λάθη που έγιναν, εξακολουθεί να φορά τα ίδια ρούχα!!!

Τα πρωτοβουλία για την νέα…φορεσιά του γηπέδου, την παίρνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Κολιάδης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα ξηλωθεί ο υπάρχων άχρηστος και επικίνδυνος συνθετικός χλοοτάπητας και στην θέση του θα τοποθετηθεί καινούριος, ο οποίος θα είναι τελευταίας γενιάς(φελλός), δηλαδή όπως εκείνον που έχει τοποθετηθεί στο ενωσιακό γήπεδο, στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Αν οριστικοποιηθεί η απόφαση του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., οι εργασίες θα αφορούν τον δημοτικό οργανισμό, αλλά εκείνο που βγαίνει από την είδηση, είναι, ότι ο Αλέξανδρος Κολιάδης, δείχνει ότι ξέρει να εκτιμά καταστάσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες. Παίρνει πρωτοβουλίες με γνώμονα το δίκαιο, την κατάλληλη στιγμή, για αποκαταστήσει αδικίες. Στην προκειμένη περίπτωση, την αδικία την υφίστανται τόσα χρόνια οι ομάδες, οι οποίες χρησιμοποιούν το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με το όποιο κόστος τραυματισμών μικρών και μεγάλων ποδοσφαιριστών.

Κύριε Κολιάδη, επιτέλους, κάντε το όνειρο πολλών ποδοσφαιριστών και παραγόντων πραγματικότητα. Δώστε, ακόμη μεγαλύτερη πνοή, στο γήπεδο με τον άχρηστο και επικίνδυνο χλοοτάπητα, και θα σας ευγνωμονούν παίκτες, παράγοντες αλλά και φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Ο κόσμος παρακολουθεί την δραστηριότητα σας, έχει  δει πολλά πράγματα από εσάς και περιμένει άλλα τόσα στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ευχόμαστε, όσο γίνεται συντομότερα, να αποκατασταθεί η χρόνια αδικία σε βάρος ενός γηπέδου, και να βρεθούν άπαντες στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments