Αρχική Videos Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι μεταξύ Internacional και Gremio

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι μεταξύ Internacional και Gremio

0
Dodekanisos

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι αντάξιο των προσδοκιών του, η Internacional νίκησε 1-0 την αιώνια αντίπαλό της Gremio και την έφερε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ένα γεγονός που πανηγύρισαν έξαλλα οι γηπεδούχοι. Μέχρι και… φέρετρα επιστράτευσαν με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.

ole.com.ar

Το Gremio – Internacional, το λεγόμενο «Grenal» χαρακτηρίζεται ως το πιο έντονο ντέρμπι της Βραζιλίας. Οπότε οι σκηνές που ακολούθησαν στην χθεσινή επικράτηση της Internacional κόντρα στην Gremio για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας δεν προκαλούν εντύπωση. 

Η Internacional επιβλήθηκε 1-0 της Gremio στο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε και την έφερε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό. Καθώς βρίσκεται στην 19η θέση στο -7 από την γραμμή της σωτηρίας και με μόλις οκτώ αγωνιστικές να απομένουν.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, οι ποδοσφαιριστές της, θέλησαν να πικάρουν τους ηττημένους του ντέρμπι. Κάπως έτσι επιστράτευσαν μέχρι και  χάρτινα φέρετρα, ζωγραφισμένα στα χρώματα της Gremio. Ενώ πάνω τους αναγραφόταν το γράμμα «Β». Το οποίο προσδιορίζει την Β’ κατηγορία. Αυτό δεν άρεσε, φυσικά, στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Gremio. Όντας αρκετά φορτισμένοι και σε έξαλλη κατάσταση έκαναν… ντου και ακολούθησαν διαπληκτισμοί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής μετά τη λήξη του αγώνα απέβαλε τον Patrick των γηπεδούχων και τον Bruno Cortez της Gremio.

Δείτε τα βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments