Αρχική Εκτός συνόρων Οι ελεύθεροι Έλληνες της αγοράς!

Οι ελεύθεροι Έλληνες της αγοράς!

0
Dodekanisos

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει τελειώσει, υπάρχει, όμως, ακόμα μια μικρή προθεσμία όσον αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Εκεί, η αγορά είναι μεγάλη και ανοιχτή με κάποια γνωστά ονόματα να φιγουράρουν και να αναζητούν ποδοσφαιρικό καταφύγιο. Ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες αθλητές που έμειναν χωρίς ομάδα φέτος το καλοκαίρι και ψάχνουν τον επόμενό τους προορισμό. Ποιοι είναι αυτοί;

Δημήτριος Σιόβας

Αξία ποδοσφαιριστή: 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Ηλικία: 32

Θέση: Άμυνα

Είναι ο πολυτιμότερος Έλληνας στην ελεύθερη αγορά αυτήν την στιγμή. Το διαζύγιο με την Ουέσκα ήταν αναμενόμενο, καθώς η “Σεγούντα Ντιβιζιόν” είναι λίγη για έναν αμυντικό του διαμετρήματός του. Το όνομα του συνδέθηκε αμέσως με του Ολυμπιακού, λόγω και του έντονου παρελθόντος τους, όμως κάτι τέτοιο είναι αβάσιμο. Όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Ισπανία και θα υπογράψει στην Ράγιο Βαγιεκάνο που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!

Ανδρέας Σάμαρης

Αξία ποδοσφαιριστή: 2 εκατομμύρια ευρώ

Ηλικία: 32

Θέση: Κέντρο

Ο Ανδρέας Σάμαρης αφέθηκε ελεύθερος από την Μπενφίκα μετά από 8 χρόνια συνεργασίας. Στην Πορτογαλία κατάφερε να τα σαρώσει όλα με τους Αετούς, ενώ έχει υπάρξει συμπαίκτης του Μήτρογλου και του Βλαχοδήμου. Υπήρχαν φήμες που συνδέαν το όνομά του με τον Άρη, όμως κάτι τέτοιο δεν ευδοκίμησε. Σε περίπτωση που βρει νέα ομάδα, η Μπενφίκα θα πληρώσει ένα μέρος του συμβόλαιού του ως όρο, γεγονός που τον καθιστά προσιτό για πολλούς συλλόγους.

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αξία ποδοσφαιριστή: 850 χιλιάρικα

Ηλικία: 29

Θέση: Άμυνα

Μετά από μόλις ένα μήνα στην Σαουδική Αραβία, οι δρόμοι του Κυριάκου με την Αλ Φαιχά χωρίσανε. Οι καλές εμφανίσεις του με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, καθώς και οι κλήσεις του στην Εθνική σίγουρα δίνουν ελπίδα στον κεντρικό αμυντικό πως σύντομα θα βρει νέο ποδοσφαιρικό λημέρι. Μένει να δούμε αν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να τον παρακολουθήσουμε ξανά στην Ελλάδα..

Ανδρέας Γιαννιώτης

Αξία ποδοσφαιριστή: 700 χιλιάρικα

Ηλικία: 28

Θέση: Τέρμα

Ο Έλληνας πορτιέρο δεν θα συνεχίσει στο Ισραήλ, όπως γνωστοποίησε μέσω των σόσιαλ μίντια η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το γεγονός ότι φέτος βρέθηκε ως βασικός κάτω από την εστία του Ατρομήτου (δανεικός) έχει θετικό αντίκρισμα για το μέλλον του παίκτη. Μένει αν δούμε αν η αλλαγή μάνατζερ θα του αποφέρει καρπούς, δηλαδή μια νέα ομάδα.

Γιάννης Γιαννιώτας

Αξία ποδοσφαιριστή: 600 χιλιάρικα

Ηλικία: 28

Θέση: Επίθεση

Τον Απρίλιο, ο Γιαννιώτας σε συνέντευξη του σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μιλούσε για το μέλλον του, αναφέροντας πως “έχει 2-3 προτάσεις στα χέρια του”. Σχεδόν ένα εξάμηνο αργότερα, ο δεξιός εξτρέμ ψάχνει ακόμα την καινούργια του ομάδα.  Τελευταίο πέρασμά του παραμένει η Κύπρος κι ο Απόλλων Λεμεσού.

Χοσέ Χολέβας

Αξία ποδοσφαιριστή: 600 χιλιάρικα

Ηλικία: 37

Θέση: Άμυνα

Αρνείται πεισματικά να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Στα 37 του κι όπως μάθαμε ένα μήνα πριν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα μια χρονιά. Το πλούσιο βιογραφικό του φαίνεται πως θα ανανεωθεί μετά την Ρόμα, Γούοτφορντ κι Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το που!

Σ’άρεσε το άρθρο; Θες να δεις κι άλλα παρόμοια; Κάνε κλικ ΕΔΩ!

 
 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments