Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ O αθλητής του Π.Ο. ΚΩ Μιχάλης Καλλερές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ

O αθλητής του Π.Ο. ΚΩ Μιχάλης Καλλερές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ

0
Dodekanisos

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου για το 2021. Στον αγώνα θα λάβει μέρος ο αθλητής Καλλερές Μιχαήλ , αγωνιζόμενος με τον σύλλογο του ΙΩΝΑ τμήμα θεραπευτικής αγωγής, καθότι το κομμάτι της ποδηλασίας ΑΜΕΑ ανήκει σε άλλη ομοσπονδία στην οποία συμμετέχουν σύλλογοι μόνο για την κατηγορία αυτή.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 15 Μαΐου με το αγώνισμα του χρονομέτρου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 Μαΐου με το αγώνισμα της αντοχής. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο παλιό αεροδρόμιο του Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι πρώτη φορά που θα αγωνιστεί αθλητής από το νησί μας στην κατηγορία αυτή.

Ο κωακός σύλλογος προπονεί δύο αθλητές της κατηγορίας ΑΜΕΑ, ο δεύτερος είναι ο Πέτρου Στέλιος που προετοιμάζεται για να πάρει μέρος του χρόνου στα ΠΠ. Και οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΟΠ .

Οι δύο αθλητές εκφράζουν την πίστη και την αισιοδοξία τους, ότι θα πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει μαζί με τον προπονητή τους κύριο Ανδρέα Κλημέντο.

Η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και η κατάκτηση μιας καλής θέσης στην τελική κατάταξη, είναι για τον Μιχάλη και τον Στέλιο, ο καλύτερος τρόπος, να εκπροσωπήσουν την ποδηλασία της Κω και της Δωδεκάνησου σε όλη την Ελλάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments