Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο βαθμός με τον Ηρακλή μας βοήθησε ψυχολογικά»

«Ο βαθμός με τον Ηρακλή μας βοήθησε ψυχολογικά»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για τον Κλεάνθη καθώς παίζει με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τον ίδιο, σε αντίθεση με αυτές που αντιμετώπισε στις πρώτες δυο αγωνιστικές, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Κλεάνθη Παραδεισίου Κώστας Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Για εμάς το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο. Παίξαμε με δυο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από εμάς. Τόσο ο ΑΕΡΑ όσο και ο Ηρακλής είναι ομάδες διεκδικητές του τίτλου. Στην πρεμιέρα δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι απέναντι στον ΑΕΡΑ. Δεν δείξαμε πάθος και θέληση σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή που είχαμε αυτά τα στοιχεία. Είχαμε επίσης σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας που μπόρεσε να αποκρούσει και πέναλτι και έτσι πήραμε ένα βαθμό ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και μας δίνει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Μιλώντας για τη συνέχεια τόνισε τα ακόλουθα:
«Από εδώ και πέρα ακολουθούν ομάδες που είναι πιο κοντά στους στόχους που έχουμε θέσει και εμείς. Πρέπει να δούμε αυτά τα παιχνίδια με άλλο μάτι. Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς ούτως ώστε να μην κινδυνεύουμε. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να κάνουμε και διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Στους δυο πρώτους αγώνες ο σκοπός μας ήταν να παίξουμε άμυνα. Πλέον πρέπει να κάνουμε πράγματα και επιθετικά».

Αναφερόμενος στις λεγόμενες «ειδικές συνθήκες» της φετινής χρονιάς, είπε:
«Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών. Τίποτα δεν είναι φυσιολογικό. Από το ότι ο κόσμος δεν είναι στα γήπεδα και το ότι οι ομάδες έχουν επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας, μέχρι και τα μπάτζετ που είναι διαφοροποιημένα αλλά και το ότι το πρωτάθλημα θα έχει μικρότερη διάρκεια. Από τη δική μας πλευρά προσπαθήσαμε στην περίοδο της απραξίας να κάνουμε κάποια πράγματα με προπονήσεις έστω μια φορά την εβδομάδα. Μας πήγε καλά και αυτό φάνηκε στην προετοιμασία όπου οι παίκτες δεν έχουν βγάλει τραυματισμούς. Δεν δείχνουμε σημάδια ότι έχουμε επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτή τη μεγάλη διακοπή».

Σχετικά με τη δυναμική του ομίλου τόνισε:
«Ο δικός μας όμιλος είναι ελαφρώς πιο δύσκολος. Αυτή είναι η αίσθηση μου. Θεωρώ ότι δεν φανεί κάποια ομάδα που θα μείνει πίσω όσο αφορά την παραμονή σε αντίθεση με τον άλλο όμιλο που φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την ΑΕ Λέρου. Γενικώς για τα νησιά είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα γίνει «μάχη» και προς την κορυφή και προς την ουρά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments