Ροδίτικο χρώμα και στα Μέγαρα

0

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διπλός αγώνας του ΠΠΤ 2020, στην πίστα Μεγάρων, με την συμμετοχή 6 κατηγοριών Superbike, Supersport, Racing, SS300, Νέων και OPEN και με 27 συμμετοχές συνολικά. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες μιας και ο αέρας δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές ειδικά στις στροφές.
Στον διπλό αυτό αγώνα συμμετείχαν και δύο αναβάτες της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, στην κατηγορία RACING, ο Αντώνης Λάσκαρης #18 από την Ρόδο και ο Εϊπογλου Βελής #16 από την Κω.

Την Παρασκευή στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι χρονομετρημένες δοκιμές όπου τον 4ο χρόνο της κατηγορίας έκανε ο Αντώνης Λάσκαρης, ενώ ο Βελής Εϊπόγλου έκανε τον 5ο χρόνο. Οι αναβάτες της Racing, νέων και ss300 αγωνίστηκαν μαζί.

Ο Αντώνης Λάσκαρης #18 με μία YAMAHA TZ250, ξεκίνησε πολύ καλά έχοντας την δεύτερη θέση από την ώρα της εκκίνησης, όμως στον 10ο γύρο, ένα γλίστρημα το οποίο μετά βίας γλίτωσε, αλλά και η συνεχής πίεση που δεχόταν από τον συναθλητή του, Ανδρέα Παργινό, τον έφεραν στην 3η θέση στην τελική κατάταξη, έχοντας στο σύνολο μια πολύ καλή απόδοση και προσπάθεια.

Αντώνης Λάσκαρης #18 : “Τέλος και της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του ΗSBK.Ένας πολύ δυνατός αγώνας όπου κατάφερα να είμαι δεύτερος πίσω από τον πολύ δυνατό Κίτσο αλλά δυστυχώς μετά από 10 γύρους ένα γλίστρημα και η απειλή του Παργινού μου κόστισαν την δεύτερη θέση.. Φεύγω από τα Μέγαρα με την τρίτη θέση και στους δύο σερί αγώνες, ένα νέο ρεκόρ πίστας για εμένα (1.05) , καθώς και πολλές νέες γνώσεις όπου σίγουρα θα με βοηθήσουν στον δεύτερο διπλό αγώνα..Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andreas Lefevr και τον Stelios Kalogiros για το πολύ καλό στήσιμο της μοτοσυκλέτας μου, καθώς και στον Γρηγόρης Χρονόπουλος για όλες του τις συμβουλές.. ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μου #woodify albahaca kitchen bar και #ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου… Ραντεβού τον Οκτώβρη. #HardWorkPaysOff #18 #MegaraCircuit #greece🇬🇷”

Ο Βελής Εϊπόγλου # 16 με ένα Suzuki rgv 250, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις και πήρε την εκκίνηση του Σαββάτου και έστριψε πρώτος αλλά είχε μια ατυχία τεχνικού θέματος που τον καθυστέρησε. Στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής όμως στον δέκατο γύρο του παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα όπου έπρεπε να βγει στα πιτ να το διορθώσει, δεν του επέτρεψαν όμως, όλος παραδόξως, να τον βοηθήσει ο μηχανικός του κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει χωρίς να ολοκληρώσει όλους τους γύρους του αγώνα.

Βελής Εϊπόγλου #16 : “Με πικρία αποχαιρετώ τα Μέγαρα, και τους 2 πρώτους αγώνες, στον πρώτο είχα την ατυχία να μου σπάσει η αλυσίδα της μοτοσυκλέτας μου, στον δεύτερο μετά από μια μικρή ξανά ατυχία μου στέρησαν την επιλογή της προσπάθειας, δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου @cannabishopkos @kfit @kostoglakis design group @t-shirtland @moto_garage_racing @Athens Megara Circuit”