Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτοί λογαριασμοί

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Αστέρας και Δόξα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παστίδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α Κατηγορία. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες αλλά είχε μοιραίο τον Τομάζο ο οποίος δεν μπόρεσε να τις τελειώσει. Η Δοξα εκανε δυο φασεις και πετυχε δυο γκολ! Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν καλυτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα.

Στο 12′ ο Στάππας έκανε ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε.

Στο 22′ ο Πανόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Cela με πλασέ έκανε το 0 – 1.

Στο 27′ μετά από σέντρα και απόκρουση του τερματοφύλακα ο Αυγενικού έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Λεωνίδου και μετά από μια πρώτη κεφαλιά ο Μοσχής με κοντινό σουτ εκανε το 1 – 1.

Στο 30′ ο Αλιάι έκανε το γύρισμα και ο Τομάζος ενώ ήταν αφρούρητος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη μπάλα καθώς έπιασε αέρα. Ήταν μια κλασική ευκαιρία για τον Αστέρα.

Στο 40′ ο Τομάζος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Μοσχη που σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 42′ ο Στάππας σεντραρε και ο Τομάζος έκανε την κεφαλιά ψαράκι αλλά πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος χτύπησε σε αμυνόμενο με τον Αστέρα να φωνάζει για πέναλτι.

Στο 44′ ο Ι.Πης έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” (1 – 2).

Στο 46′ μετά από σέντρα του Μοσχή, ο Τομάζος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Γιακούμαρος απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.Σ

Στο 63′ ο Τομάζος με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 2.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Κορκίδας, Καρύδης, Πατηνιώτης (53′ Πολυχρόνης), Λεωνίδου, Αυγενικού, Στάππας (75′ Λιαμής Μαν.), Αλιάι, Μοσχής (84′ Λιαμής Μιχ.), Τομάζος

ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κόμπος, Καράλιαμης (87′ λ.τ Παντελής), Μουνούχις, Πής Β. (38′ λ.τ. Κουρζής), Πής Ι., Βασιλείου,Cela (70′ Πόγιας), Χατζηαντωνιου, Πανόπουλος (83’Καλούδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments