Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα
0
Dodekanisos

Ο Αντώνης Καμπουράκης για την υποψηφιότητα του Τάσου Σπανού-Παπαγιάννη ανέφερε τα εξής: «Καλωσορίζω τον Τάσο Σπανό-Παπαγιάννη, έναν επιτυχημένο επαγγελματία, που μπορεί να συνδράμει στο συνδυασμό μας, με τις γνώσεις και τη θέληση του για προσφορά. Ο Τάσος με την μεγάλη του εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολύπλευρους ρόλους και να συμβάλει στην ανάπτυξη του Τόπου μας. Η ακαδημαϊκή του κατάρτιση και η ενασχόληση του με τον Τουρισμό, θα βοηθήσουν τον συγκεκριμένο νευραλγικό για τη Ρόδο μας τομέα. Η λαμπρή του διαδρομή και οι γνώσεις του, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο.»

Ο Τάσος Σπανός, στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη αναφέρει τα εξής: «Η Ρόδος χρειάζεται τη δύναμη των ενεργών και ικανών πολιτών. Ανθρώπων που μιλάνε με έργα και όχι με λόγια. Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται η Ρόδος αυτή τη στιγμή. Είναι ο άνθρωπος που ενώνει και δεν διχάζει, είναι ο άνθρωπος της δημιουργίας, θα είναι και ο Δήμαρχος που θα βάλει τη Ρόδο σε μια νέα εποχή, με περισσότερη λάμψη και φως. Θα είμαι υποψήφιος μαζί του γιατί πιστεύω ότι αυτός ο πανέμορφος τόπος δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία. Με μοναδικά όπλα την αγάπη για τον τόπο μου, τη γνώση και την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και τον ενθουσιασμό για δουλειά και δημιουργία, διεκδικώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η δική μου δέσμευση είναι μία: σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να κάνουμε πιο όμορφη τη Ρόδο μας αλλά και για να ανεβάσουμε το επίπεδο
των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες. Προχωράμε μπροστά, με Δύναμη για τη Ρόδο.»

Βιογραφικό
Ο Αναστάσιος (Τάσος) Σπανός Παπαγιάννης του Νικολάου γεννήθηκε και κατοικεί στα Αφάντου. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Σπυριδούλας, απόφοιτης Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και του Νικόλα, αποφοίτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Είναι Πτυχιούχος του European College for Tourism Studies στο Hospitality Management και κάτοχος πτυχίου του προγράμματος Bachelor of Science in Hospitality Management.
Είναι αυτοδημιούργητος τουριστικός επιχειρηματίας και ξενοδόχος. Διατηρεί επιχείρηση Ενοικιάσεως Αυτοκίνητων συμμετέχοντας παράλληλα και σε άλλες επιχειρήσεις.
Είναι μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου από το 1985.
Διετέλεσε επί τέσσερις (4) τετραετίες αιρετό μέλος του Δ.Σ του Ε.Β.Ε.Δ στο τουριστικό τμήμα.
Είναι δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου εκλεγμένος με την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου.
Είναι μέλος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.
Είναι μέλος του Δ.Σ του Π.Ρ.Ο.ΤΟΥΡ.
Είναι μέλος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Διετέλεσε πρόεδρος στο Ίδρυμα Κολυμπίων (Κ.Α.Φ.Κ.Α) κατά την περίοδο 2004-2006.
Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Αφάντου.
Διετέλεσε για δύο (2) θητείες μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Α.Ε.Ρ.Α Αφάντου.
Από τα εφηβικά του χρόνια ανέπτυξε πλούσια πολιτική δράση, στις τάξεις της Ν.Δ .
Διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για πάνω από δέκα χρόνια.
Εκλεγμένο μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε Δωδεκανήσου επί σειρά ετών ασκώντας τα καθήκοντα του Επικεφαλής Παραγωγικού – Τουριστικού τομέα.
Διεύθυνε με εξαιρετική επιτυχία το γραφείο τύπου της Ν.Ο.Δ.Ε ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments