Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα
0
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος συνοδευόμενος από το συνεργάτη του κ. Μ. Χρύση είχε σήμερα 13.3.2019 το πρωί συνάντηση με τον Υποστράτηγο Γρηγόριο Ρουμάνη που εντός των προσεχών ημερών (μετά και τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις) αποχωρεί από τη διοίκηση της 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον κ. Ρουμάνη για τις υπηρεσίες του στην πατρίδα και για την επιτυχημένη θητεία του στη Ρόδο, όπου αφήνει φίλους και θετικές εντυπώσεις. Στο πρόσωπό του ευχαρίστησε και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων που καθημερινά διαφυλάσσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας του λαού μας.

Τέλος παρέδωσε βιβλίο έκδοσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως αναμνηστικό δώρο για την καλή συνεργασία και τη θετική παρουσία του αποχωρούντος διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναχωρεί αύριο το πρωί για το Βουκουρέστι, όπου στα πλαίσια της προεδρίας της Ρουμανίας στην Ε.Ε. πραγματοποιείται η ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. (14 – 15.3.2019) και συνεδρίαση του Λαϊκού Κόμματος (EPP, 16.3.2019) ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών. Στις συνεδριάσεις αυτές ο κ. Χ. Κόκκινος συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments