Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα σημερινά παιχνίδια της Α1

Τα σημερινά παιχνίδια της Α1

0
aera_omada
Dodekanisos

Διαάστε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της Κυριακής για την 6η  αγωνιστική της Α1 κατηγορίας.

ΑΕΡΑ-Καλυμνιακός  6-0
Όσοι περίμεναν ότι ο ΑΕΡΑ θα είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Καλυμνιακό, επιβεβαιώθηκαν πλήρως αφού οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 6-0 των αντιπάλων τους στα Αφάντου, και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι έκαναν ό, τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι παίκτες του Καλυμνιακού «αντιστάθηκαν» μόνο για 17΄, καθώς σε εκείνο το σημείο ο Μιχάλης Λυριστής άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια ο Λυριστής σημείωσε άλλα δύο τέρματα, στο 33΄με ψύχραιμο πλασέ και στο 38΄ ολοκληρώνοντας με χατ- τρικ την εξαιρετική του απόδοση.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επεισοδιακά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης Κυρίτση, το πέναλτι που έδειξε στην ανατροπή του Γιώργου από τον Κωνσταντινίδη. Ο διαιτητής απέβαλε με 2η  κίτρινη τον Κωνσταντινίδη. Καθώς και τον προπονητή των φιλοξενούμενων Ηλία Χουρδά. ΤΟ πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριαζής. Στη συνέχεια ο Σπυριδάκης στο 55΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ  στο 5-0, ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε ο Γιώργου με πέναλτι στο 70΄.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΡΑ: Χατζηχριστοδούλου, Γαργάλης, Καλογήρου, Σπυριδάκης, Συμεωνίδης (62΄ Γιαννίκος), Κατσαρής, Γιώργου, Μοσχής, Κυριαζής (62΄ Διακάκης), Λυριστής (44΄ Γιώργου).
Καλυμνιακός: Σκαρτάδος, Κωνσταντινίδης, Σπύνος, Βρετός, Τριαντάφυλλος, Φράγκος, Καντής, Βεζυρόπουλος (46΄ Κεφαλιανός), Τερκίλης, Γλυνάτσης, Πετράκης (77΄ Αξιώτης).

ΑΕ Κως-Ηρακλής Λάρδου  1-1
Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ηρακλής Λάρδου στην Κω, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕ Κω παίρνοντας το 2ο  βαθμό του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα (προηγήθηκαν στο 5΄ με το Μπαρτσελό), ωστόσο στη συνέχεια έριξαν την απόδοσή τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο 31΄ με τον Πέρο.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ε.Κως: Καραμούτας, Δραμουντανής, Ζαμάγιας, Γκουγκουλάκης, Καραγιαννάκης, Φορτσέτι, Φυτάς (77′ Πης), Μαργαρίτης, Μπαρτσελό, Αγγελόπουλος (64′ Ελευθεριάδης), Σταματίου
Ηρακλής Λάρδου: Μουστάκας, Μπούλαρης, Διακολούκας, Καφαλάς (48′ Φαρμακαλής), Παπαιωάννου, Κακλαμάνος, Πέρος, Χαρίτος Β (78′ Μουστάκας Δ.Ρ, Ευαγγελίδης (88΄Παπασταματίου), Χαρίτος Μ, Μπεννούρ

Απόλλων Καλυθιών-ΑΟ Δικαίου  2-1
Πολύτιμο τρίποντο πήρε ο Απόλλωνας Καλυθιών στο γήπεδο Καλυθιών επικρατώντας 2-1 του ΑΟ Δικαίου, σε παιχνίδι που έκλεισε την «αυλαία της 6ης  αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Με την νίκη του αυτή οι Καλυθενοί μονιμοποιήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΑΕΡΑ, έχοντας 14 βαθμούς.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις να επιδείξει, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου. Το σκορ άνοιξε στο 54΄ με το Μασάδο να ευστοχεί με σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 58΄ ο Δημητράς ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 70΄ με το Μαυρομούστακο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Τσίττας, Κίτσος, Αττιτής, Σταυρής, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Μουτσοντέμι, Νικολός, Μανέττας
Α.Ο. Δικαίου: Λουτριώτης, Μουνούχος (75′ Πολίτης), Γκουντελίτσας, Πανόπουλος, Μασάδο, Μυλωνάς, Μποιλής Μ (75’Σκαλέρης), Παπασεβαστός, Χατζηπαναγιώτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments