Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
Dodekanisos

Διαβάστε αναλυτικά, ενδιαφέροντα στοιχεία από τα σημερινά (Σάββατο) παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ευαγόρας – Ορφέας 2 – 0
Καλύτερος ο Ευαγόρας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κέρδισε δίκαια με 2 – 0 τον Ορφέα. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σπύρου Αγγελόπουλου είχαν την υπεροχή και δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους. Στο 41’ μετά από σέντρα του Σκαφίδα, ο Οχτάρας με κεφαλιά έκανε το 1 – 0, ενώ στο 74’ ο Χατζηνικόλας πέτυχε το 2 – 0. Στο 75’ Ο Αγγελόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μάμμη (Κασιώτης, Τσαούσης)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Δημητρίου, Κώστας (55’ Τσομάνι), Αμοιρόπουλος, Παναγιώτου, Αντωνούρης, Αλαφάκης (85’ Χέκα), Οχτάρας, Μπιζάτης, Αγγελόπουλος, Σ. Χατζηνικόλας, Σκαφίδας
ΟΡΦΕΑΣ: Μενίκος, Καμαράτος. Τόσκα, Σπάτα, Λεβέντης, Βολονάκης (55’ Μαννάκης), Κουλουριώτης, Αστυπαλίτης, Γιοβάνι (34’ Πολυχρόνης), Αμπελάς, Τσατσαρών (14’ Ροδίτης)

Αναγέννηση – Διαγόρας Βατίου 2 – 1
Σημαντικό «τρίποντο» πήρε η Αναγέννηση Ιάλυσος η οποία επικράτησε με 2 – 1 του Διαγόρα Βατίου και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Οι γηπεδούχοι …πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τους τρεις βαθμούς. Στο 30’ ο Σταυλάς έκανε το 1 – 0 με σουτ αλλά στο 39’ ο Παπαδόπουλος με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Τη λύση έδωσε ο Καρπαθάκης στο 75’ με κοντινό πλασέ (2 – 1).
Αναγέννηση Ιάλυσος: Καστανάκης (46’ Ζουρδής), Σταυλάς, Πιτσουρδάκης, Σάλιβαν (40’ λ.τ. Αρ. Γεωργαλλής), Αθηναίος, Καρπαθάκης, Αξιώτης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Στεργιόπουλος, Α. Γεωργαλλής (62’ Λουκίσσας)
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Αρφαράς, Μέντος, Πάνου (70’ Αιντενίζ), Ζουρούδης, Μαγκαφάς, Ζωάννου (76’ Παπάς), Καρπαθάκης, Μικκιού (46’ Καμπούρης), Παπαδόπουλος, Ροδίτης

Αστέρας Παστίδας – Ακουσίλαος 1 – 4
Σαν σίφουνας πέρασε από την Παστίδα ο Ακουσίλαος. Ο Τζαφέρης μπορεί να άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22’ (1 – 0), όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη για αυτούς. Στο 43’ ο Έλληνας πέτυχε το 1 – 1. Στο 59’ ο Τριανταφύλλου μετά από σέντρα του Παπουρδάνου σημείωσε από κοντά το 1-2, ενώ στο 67’ ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 1-3 μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα. Το τελικό 1-4 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πομπού με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Σκόρπου.
Αστέρας Παστίδας: Λιάνι, Τσαφής, Χαριτάκης (70’ Αγγελάκης), Μενίκος (73’ Σαββάκης), Γκέκας, Αχιολάς, Μακρυδημήτρης, Παπαχριστοδούλου, Καψαλάκης, Τζαφέρης, Ραφτόπουλος (46’ Σάρλης)
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Πομπού, Σιέχ, Δελαπόρτας, Έλληνας, Σκόρπος, Κορκίδας, Ντίξον (64’ Νέτσας), Παπουρδάνος (65’ Διακαναστάσης), Ισκάς, Τριανταφύλλου

Εθνικός – Κλεόβουλος 6 – 2
Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Λυριστή που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ο Εθνικός Αρχίπολης συνέτριψε με 6 – 2 τον Κλεόβουλο των πολλών προβλημάτων. Ο Κλεόβουλος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με το όμορφο πλασέ του Τριπολίτη. Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση και ήρθε με το πλασέ του Πλαγγέντη στο 12’. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να «σφυροκοπούν» την εστία του Διάκουλα. Στο 26’ ο Μπαιρακτάρης «έγραψε» το 2-1, ενώ 30’ ο Λυριστής σημείωσε το 3-1 με σουτ.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους, ο Κλεόβουλος μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας με την ωραία κεφαλιά του Θεοδοσίου, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε. Το 4-2 πέτυχε ο πέναλτι ο Λυριστής μετά από ανατροπή του Μακαρούνα στο 70’, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 83ο λεπτό μετά από εντυπωσιακή ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, και στο 85’ με δυνατό σουτ.
Εθνικός Αρχίπολης: Τόππος, Τσακίρης, Μπάρτζος (75’ Πάλλας), Μπαιρακτάρης, Καραγιάννης, Παπανθίμου, Καλύβας, Φλεβάρης (65’ Μακαρούνας), Λυριστής, Παπαδόπουλος, Πλαγγέντης
Κλεόβουλος: Διάκουλας, Θεοδοσίου, Λάμπης (70’ Φραντζής), Δανελλάκης, Μωραίτης, Ιωαννίδης, Κ. Διάκουλας, Μαγιόγλου, Αγγελιδάκης, Γεωργαλλής (60’ Βασιλάκης), Τριπολίτης

Ηρακλής Μαριτσών – Δόξα Ψίνθου
Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής Μαριτσών μετά την ήττα σοκ στο κύπελλο από τους Νέους του Διαγόρα. Οι Μαριτσενοί επικράτησαν με 2 – 0 της Δόξας Ψίνθου.
Οι γηπεδούχοι θέλησαν από την αρχή να πάρουν τα ηνία του αγώνα και το κατάφεραν, αφού είχαν κατοχή της μπάλας αλλά και δημιουργία φάσεων. Σε μια από αυτές, στο 14ο λεπτό, ο Μακρής με κοντινό πλασέ «άνοιξε» το σκορ για τον Ηρακλή. Η ανωτερότητα των Μαριτσενών επιβραβεύτηκε με ακόμη ένα τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Χατζηκωνσταντή να βρίσκει στόχο στο 40ο λεπτό.
Στην επανάληψη, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ, έχοντας πολλές ευκαιρίες, τελικά δεν μπόρεσαν, αυτό όμως ουδόλως τους απασχολεί, αφού έφτασαν στον στόχο τους που ήταν η νίκη.
Ηρακλής Μαριτσών: Μπεκιάρης, Τσούφιος, Λορέντζος, Μακρής, Χατζηκωνσταντής (68’ Αθανασίου), Παπακωνσταντής (72’ Παπαγεωργίου), Κωστάκης, Χειμωνέτος, Μπιλιάς, Κρομμύδας (80’ Μαυρής), Καστρουνής
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος, Τσούλος, Σταμούλης, Τσίπας, Νικολός, Στάππας, Αλιάι, Φράγκος (53’ Καραγιάννης), Ορφανός, Καρίκης (54’ Ορφανός)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments