Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
aekos_ethnikos
Dodekanisos


Ακουσίλαος – Ευαγόρας
Μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Α1 κατηγορίας έχασε ο Ακουσίλαος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ευαγόρα στις Φάνες. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 93ο λεπτό για να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο».
To σκορ άνοιξε στο 31΄ο Αγγελόπουλος με σουτ (0 – 1) αλλά ο Ακουσίλος ισοφάρισε στο 62΄με τον Παπουρδάνο. Στο 93’ ο Πίτσης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής κ. Κόγγος έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νέτσα ο οποίος όμως έστειλε άουτ τη μπάλα.
Στο 70’ αποβλήθηκε ο Ντίξον με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Πομπού, Παπουρδάνος, Έλληνας, Ισκάς, Κορκίδας (86’ Πίτσης), Δελαπόρτας, Ντίξον, Διακαναστάσης (82’ Χατζηστρατής), Σιέχ, Τριανταφύλλου (67’ Νέτσας)
Ευαγόρας: Δημητρίου, Τσιώνης, Αμοιρόπουλος, Παναγιώτου, Αντωνούρης, Αλαφάκης, Οχτάρας (85’ Κώστας), Μπιζάντης (63’ Τσομάνι), Αγγελόπουλος, Χατζηνικόλας, Σκαφίδας (89’ Κούτρας)

ΑΟ Δικαίου – Ηρακλής Μαριτσών
Στα πρώτα είκοσι τρία λεπτά «καθάρισε» το παιχνίδι ο ΑΟ Δικαίου κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών. Στο διάστημ ααυτό πέτυχε και τα τρία του τέρματα με τους Μυλωνά (7’ και 9’) και Σκαλέρη (23’) και έτσι επικράτησε εύκολα.
Διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα ο κ. Ασημακόπουλος (Κοντοβασίλης, Μάλλιας).
AO Δικαίου: Λουτριώτης, Μασσάδο, Μυλωνάς, Μποϊλής Μ, Χατζηπαναγιώτης (75’ Δρόσος), Πανόπουλος, Γκουντελίτσας (69’ Μουνούχος), Γούλας, Παπασεβαστός, Σκαλέρης (67’ Παπανικολάου), Φονσέκα
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Λορένζος, Κωστάκης, Τσούφιος, Κρομύδας, Μπιλιάς, Γιακούμαρος (68’ Βασιλώτος), Καστρουνής, Μαυρής (79’ Γεωργαρέλης), Μακρής (50’ Παπαγεωργίου)

Ορφέας – Αναγέννηση
Το πράγμα «φώναζε» από μακριά. Η Αναγέννηση δε θα συναντούσε προβλήματα από τον Ορφέα στα Κοσκινού και το μόνο που προβλημάτιζε τους ανθρώπους της ήταν πόσα θα «έγραφε» το… κοντέρ. Το τελικό 0-3 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάλυσης, αφού οι παίκτες του Νίκου Μαντικού μπήκαν σαν «οδοστρωτήρες» στο γήπεδο και «πάτησαν» τους αντιπάλους του. Σε μεγάλη μέρα για την Αναγέννηση βρέθηκε ο Σάββας Παφιάκης ο οποίος ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Καμαράτο που δε μπόρεσε σε καμία περίπτωση να τον περιορίσει σε όλο το ενενηντάλεπτο.
7΄: Σέντρα του Παφιάκη από αριστερά, ο Αξιώτης βρέθηκε στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
43΄: Σέντρα του Παφιάκη από τα δεξιά, ο Σταυλάς από το ύψος του πέναλτι έκανε το γυριστό σουτ και «έγραψε» το 0-2.
55΄: Ο Παφιάκης σέντραρε από δεξιά στο πίσω δοκάρι για το Σταυλά, ο οποίος με κεφαλιά την έστρωσε στον Αξιώτη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το 0-3.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτησία του Κετσέ, (Τσαούσης και Λάμπρου) οι βοηθοί.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ορφέας: Μπούζι, Τόσκα, Λεβέντης (39΄ Αδάμος), Κουλουριώτης, Αστυπαλίτης, νίκας, Βολονάκης, Ροδίτης, Πολυχρόνης (46΄ Φλώρος), Καμαράτος, Μανάκης (83΄ Αμπελάς)
Αναγέννηση: Ζούρδης, Σάλιβαν (66΄ Αθηναίος), Αξιώτης, Φωτεινής (75΄ Χατζημιχαήλ), Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας, Μπιγκό, Στεργιόπουλος, Γαϊτάνος (70΄ Καρπαθάκης), Σταυλάς, Παφιάκης

Φοίβος – ΑΕΡΑ
Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Φοίβος και ΑΕΡΑ χθες στην Κρεμαστή σε ένα όμορφο παιχνίδι, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή. Οι Αφαντενοί έφυγαν από το γήπεδο της Κρεμαστής με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κατσιδώνη, καθώς θεωρούν ότι τους αδίκησε κατάφωρα και δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Φοίβου και στο 22ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Μοσχή. Η απάντηση του Φοίβου ήρθε γρήγορα στην επανάληψη, αφού στο 48’ ο Δημητρόπουλος ισοφάρισε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Πάντως οι παίκτες του Γιώργου Κοιλιά δεν το έβαλαν κάτω και πέντε λεπτά αργότερα πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ μετά την ωραία ενέργεια και το πλασέ του Διακάκη από πλεονεκτική θέση. Αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση ήταν ο Λευτέρης Δράκος, ο οποίος επιστρέφοντας μετά από έναν μήνα στους αγωνιστικούς χώρους σκόραρε στο 82’ δίνοντας τον βαθμό στον Φοίβο.
Φοίβος Κρεμαστής: Τζουμάκας, Στρατής (46’ Βασιλείου), Ντόστι (70’ Μπούτσκα), Χαρικιόπουλος, Φυλακούρης, Π. Δράκος, Δημητρόπουλος, Ν. Ορφανίδης, Λ. Δράκος, Σάββενας, Σ. Ορφανίδης (85’ Καστρινάκης)
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Γαργάλης, Καλογήρου, Διακάκης, Κατσαρής, Συμεωνίδης, Μοσχής, Γιώργου, Στεργαλάς, Λυριστής (46’ Γιαννακάκης), Κυριαζής (72’ Διακίδης)

Απόλλων Καλυθιών – Κλεάνθης
Δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλεάνθη ο Απόλλων Καλυθιών. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό με το σουτ του Δημητρά. Στο 33’ ο Αττιτής ανέτρεψε τον Πάττα, με τον κ. Κυρίτση να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάπα, ο οποίος ευστόχησε ισοφαρίζοντας για τους Παραδεισιώτες σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Κλεάνθης θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα, όταν στο 51’ ο Πάπα σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 77ου λεπτού όταν ο Δημητράς ανατράπηκε από τον Σαββιδάκη, όμως ο κ. Κυρίτσης έδειξε «παίζετε». Η πίεση που άσκησε ο Απόλλωνας μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έφερε αποτέλεσμα και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Στο 92’ αποβλήθηκε ο Δημητράς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Μουτσοντέμι, Τσίτας, Κίτσος, Κατσιδώνης, Μαυρομούστακος, Παπαδόπουλος, Χατζηγεωργίου (90’ Ηλίας), Δημητράς, Αττιτής (84’ Νικολός), Σεβδαλής
Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Καρακώστας, Καρίκης, Σαρικάς, Αναστάκης (82΄ Γκάιδας), Σάββενας, Παπακωνσταντίνου, Πάττας, Κουντουράκης (69’ Αμπελάς), Νικολάου, Κουτσουμπάρης

Διαγόρας Βατίου – Κλεόβουλος
Στο 90’ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Διαγόρας Βατίου με τον Μικιού να είναι ο «χρυσός» σκόρερ του 3-2 στο ματς με τον Κλεόβουλο. Οι «κυανέρυθροι» πήραν βαθιά «ανάσα» με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ οι Λινδιακοί θα συνεχίσουν να παλεύουν για τη σωτηρία τους.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ενώ τη νίκη θα μπορούσαν να έχουν πάρει και οι δύο ομάδες. Στο 25’ ο Καμπούρης άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα, ενώ πέντε λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο ο Τριπολίτης ισοφάρισε για τον Κλεόβουλο. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα στο 60’ με το σουτ του Παπαδόπουλου, όμως και πάλι οι Λινδιακοί απάντησαν, αυτή τη φορά στο 85’ με τον Μαγιόγλου, φτάνοντας κοντά στον βαθμό. Τελικά ο Μικιού ήταν αυτός που με πλασέ στο 90ο λεπτό έδωσε το «τρίποντο» στους Βατενούς.
Αποβλήθηκαν οι Λάμπης και Θεοδοσίου για τον Κλεόβουλο και ο Ζουρούδης για τον Διαγόρα Βατίου.
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Καμπούρης, Ζουρούδης, Ζωάννου, Ζερβός, Αρφαράς (79’ Λαμπριανός), Καλούδης, Καρπαθάκης, Μικιού, Παπαδόπουλος, Ορμενάι (65’ Αιντενίζ)
Κλεόβουλος: Ναούμ, Φρατζής, Λάμπης, Κανάκης (75’ Διάκουλας), Μαγιόγλου, Ιωαννίδης (65’ Μωραίτης), Βασιλάκης, Θεοδοσίου, Γεωργαλλής, Τριπολίτης 957’ Αγγελιδάκης), Τσοπανάκης

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments