Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
fasi1
Dodekanisos


ΑΟ Δικαίου-Ηρακλής Λάρδου  6-1
Ξέσπασε ο ΑΟ Δικαίου στο Πυλί, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού επικράτησε του Ηρακλή Λάρδου με το εντυπωσιακό 6-1. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μανώλη Γουλόπουλου «έπιασε» έστω και προσωρινά κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Τα γκολ του αγώνα:
5′  Ωραία ανταλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Φονσέκα και Μυλωνά, ο Χατζηβασίλης βρέθηκε μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλανδράνη και έκανε το 1-0.
25′ Παράλληλη σέντρα του Πανόπουλου από αριστερά, ο Φονσέκα με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλανδράνη (2-0).
50′ Κάθετη πάσα του Χαρίτου στον Ευαγγελίδη ο οποίος αφού πέρασε και τον Λουτριώτη έκανε το 2-1.
56′ Ο Μποιλής Μ. έκλεψε την μπάλα από τον Χαρίτο και με μακρινό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Καλανδράνη και έκανε το 3-1.
76′ Σέντρα του Πανόπουλου από τα αριστερά έδιωξαν οι αμυντικοί, η μπάλα που στρώθηκε στο Μασάδο που με δυνατό σουτ έκανε το 4-1.
79′ Σουτ του Παπανικολάου έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, πήρε μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Καλανδράνη για το 5-1.
82′ Σουτ του Κεφαλιανού με τον Καλανδράνη να αποκρούει την μπάλα , να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σκαλέρης από κοντά να κάνει το 6-1.

ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Χατζηβασίλης (74′ Χατζηπαναγιώτης), Γκουντελίτσας, Γούλας, Σκαλέρης, Μυλωνάς (78′ Παπανικολάου), Μασάδο, Πανόπουλος, Μποιλής Μ. (70′ Κεφαλιανός), Παπασεβαστός, Φονσέκα
Ηρακλής Λάρδου: Καλανδράνης, Διακολουκάς, Παπαιωάννου, Κακλαμάνος, Μπεννούρ (74′ Διακοβασιλείου), Πέρος, Χαρίτος Ε. , Ευαγγελίδης, Μουστάκας Δ. (57′ Ευαγγελίδης Σ. ), Καφάλας (74′ Χαρίτος Β. ), Μπουλάρης

Δόξα Ψίνθου-Κλεάνθης  1-2
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τη Ψίνθο ο Κλεάνθης, καθώς νίκησε με 2-1 την τοπική Δόξα και ανέβηκε στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι που με τη σειρά τους ήθελαν τη νίκη αν και προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλύτερο, τελικά δεν το κατάφεραν, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η αστοχία των παικτών του Ανδρέα Βλασόπουλου στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Πάντως και ο Κλεάνθης έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι η Δόξα «καιγόταν» για τη νίκη, δεν της χαρίστηκε και την άφησε να παλεύει για την παραμονή.
Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Μποσγανά μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με την κοντινή κεφαλιά του Πάττα. Στη συνέχεια η Δόξα ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε την εστία του Σαββιδάκη για να ισοφαρίσει. Τελικά το κατάφερε στο 44ο λεπτό και ενώ προηγουμένως είχε χάσει πολλές ευκαιρίες, με την προβολή του Στάππα από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στην επανάληψη το ματς απέκτησε χαρακτήρα «θρίλερ», καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν ακόμη πιο επιθετικά για να φτάσουν στη νίκη, ενώ και ο Κλεάνθης δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Η ώρα περνούσε, η Δόξα δεν μπορούσε να σκοράρει και τελικά το πλήρωσε στο 71’ όταν ο Χρυσανθής ανέτρεψε στον Πάττα μέσα στη περιοχή, φάση που φυσικά ήταν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπελάς που ευστόχησε για το 1-2.

Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος, Τσοπάνογλου (85’ Δ. Κωστομοίρης), Β. Ορφανός, Νικολός (67’ Καραγιάννης), Τσούλος Γ.Θ., Στάππας, Φράγκος, Αλιάι, Κωστομοίρης (80’ Μπατέστας), Σταμούλης
Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Σάββενας, Χατζηθεοδωράκης, Καρίκης, Καρακώστας, Κουτσουμπάρης, Νικολάου (51’ Αναστασάκης), Αμπελάς (70’ Τσίτουλας), Παπακωνσταντίνου, Πάπα, Πάττας (80’ Κουντουράκης)

Ορφέας-Ηρακλής Μαριτσών  1-2
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη 1-2 και τους τρεις βαθμούς ο Ηρακλής Μαριτσών από τον Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι του Γρηγόρη Σαρρή έμειναν για ακόμη ένα ματς μακριά από τον καλό τους εαυτό, τελείωσαν για άλλη μια αγωνιστική το παιχνίδι με δέκα παίκτες και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που τους αφήνει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Ο Ηρακλής προσπάθησε από το ξεκίνημα του αγώνα να πιέσει την άμυνα του Ορφέα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν, καθώς στο 21ο λεπτό ο Αστυπαλίτης με σουτ μέσα από τη μεγάλο περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ρόδου. Το γκολ του Ορφέα δεν πτόησε τους παίκτες του Μιχάλη Μανωλά που συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να το καταφέρουν πριν το ημίχρονο, κυρίως με τον Καστρουνή.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και στο 53’ έφτασε στην ισοφάριση με το τέρμα του Παπαγεωργίου μετά από μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Ορφέα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαννάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Τονίδη για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιακουμάρο. Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν να «σφυροκοπούν» την εστία του Μπούζι, με το πολυπόθητο γκολ να έρχεται στο 92’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρομμύδα.

Ορφέας: Μπούζι, Λεβέντης (73’ λ.τ. Πολυχρόνης), Καμαράτος, Αστυπαλίτης, Φλώρος, Τόσκα, Γιοβάνι (76’ λ.τ. Χριστοφόρου), Νίκας, Προβιάς, Βολονάκης, Αδάμος (30’ Μαννάκης)
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Τσούφιος, Μπιλιάς, Κωστάκης, Αθανασίου, Μαυρής (70’ Μακρής), Χειμωνέτος (37’ Μ. Γιακουμάρος), Σ. Γιακκουμάρος (50’ Παπαγεωργίου), Παπακωνσταντής, Καστρουνής, Κρομμύδας

 

Διαγόρας Βατίου-Εθνικός Αρχίπολης  0-2
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Εθνικός Αρχίπολης στο Βάτι επί του τοπικού Διαγόρα με 2-0, παίρνοντας έτσι ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό με 3-1 για το θεσμό του Κυπέλλου πριν από περίπου είκοσι ημέρες, στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι του Γιάννη Καμπούρη δεν έδειξαν το καλό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών.
Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και ειδικότερα από την πλευρά του Εθνικού, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με το εκπληκτικό σουτ του Παπαδόπουλου που κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μαντζάνου, που φυσικά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Λυριστής ανατράπηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και διαγώνια προς την εστία από τον Ζωάννου και κέρδισε το φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, με τη μπάλα μετά από μια κόντρα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Διαγόρα Βατίου για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν κάποιο γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως οι προσπάθειες τους σταματούσαν πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα του Εθνικού με το 0-2 να παραμένει μέχρι το τέλος. Στο 94’ αποβλήθηκε ο Ζωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαγόρας Βατίου: Μαντζάνος, Καρπαθάκης, Μικιού (35’ Καλούδης), Ζωάννου, Ροδίτης (70’ Ορμενάι), Ζουρούδης, Μέντος (60’ Αιντενίζ), Πάνο, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος
Εθνικός Αρχίπολης: Τόππος, Πάλλας, Τσακίρης, Παπανθίμου, Μπάρτζος, Καραγιάννης, Μπαιρακτάρης, Φλεβάρης, Παπαδόπουλος (65’ Κουφαλάκης), Λυριστής (35’ λ.τ. Κουρέτας), Πλαγγέντης (75’ Τσιμπιζίδης)

Φοίβος-Αστέρας Παστίδας  1-0
Πολύτιμη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με το «χρυσό» γκολ του Νίκου Ορφανίδη πήρε ο Φοίβος Κρεμαστής επί του Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο του. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ενώ οι Παστιδενοί θα συνεχίσουν να παλεύουν για τη σωτηρία τους.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ μέχρι να το πετύχουν στις καθυστερήσεις. Από την πλευρά του ο Αστέρας αν και προσπάθησε για κάτι καλύτερο παίζοντας επιθετικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και να σκοράρει. Στο 93ο λεπτό, ο Νίκος Ορφανίδης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Κιλασίν με τον Κυζάλα και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ, δίνοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στον Φοίβο.

Φοίβος Κρεμαστής: Τζουμάκας, Στρατής, Μπιλιάς, Χριστοδούλου (47’ Μπούτσκα), Φυλακούρης, Π. Δράκος, Σ. Ορφανίδης (90’ Πεταυράκης), Σάββενας, Ν. Ορφανίδης, Μαννάκης (70’ Βασιλείου), Ντόστι
Αστέρας Παστίδας: Κυζάλας, Σαββάκης, Κιλασίν, Χαριτάκης, Καλαγρής, Μακρυδημήτρης, Αχιολάς, Τζαφέρης (79’ Παπαχριστοδούλου) Αγγελάκης, Κώτσος (80’ Ραφτόπουλος), Καψαλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments