Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απόλλων-Ρόδος 1-1 Τ

Απόλλων-Ρόδος 1-1 Τ

0
rodos_apollon
Dodekanisos

Το news12.gr σας μεταφέρει live την εξέλιξη της εκτός έδρας αποστολής της Ρόδου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, από τη Ριζούπολη. Ο γυμναστής της Ρόδου Μιχάλης Χαρίτος κάθεται στον πάγκο των “πρασίνων” στο σημερινό παιχνίδι. Στη σέντρα και πάλι οι δύο ομάδες για το 2ο  ημίχρονο, μπροστά η Ρόδος από το 21΄ με γκολ του Μανίκα, ισοφάρισε ο Βέρμπης σε 1-1 στο 62΄.
Στο 10′ ο Σούφλας από δεξιά, βγάζει κάθετι μπαλιά στον Βέρμπη, αυτός από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουμουλίδη..
Στο 21′ ο Γήτας είναι στην μεγάλη περιοχή βγάζει με κάθετη πάσα τον Μανίκα τετ α τετκαι αυτος πλάσαρε τον Κατσούλη κάνοντας το 1-0 για την Ρόδο.
Ημίχρονο 0-1
Στο 47′ εκτελεί φάουλ ο Καραδέμητροςο Συρίγος πετάγεται ψυλότερα απ’ όλους πιάνει την κεφαλιάκαι ο Σουμουλίδης με εκπληκτηκη εκτίναξη απεσώβησε το 1-1.
Στο 56′ ο Μανίκας «χορεύει» τον Συρίγο, βγάζει σέντρα, η μπάλα φτάνει στον Γήτα αυτόςκάνει μονοκοματο σουτ, αλλά ο Κατσούλης στέλενει την μπάλα σε κορνερ.
Στο 58′ βγάζει σέντρα ο Λαζανάς από δεξιά κεφαλιά του Βέρμπη η μπάλα αουτ..
Στο 62΄ σέντρα του Καραδέμητρου και ο Βέρμπης έκανε το 1-1.
Τελικό Αποτέλεσμα 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:
Κατσούλης, Κυργιάς, Καραδέμητρος (77΄ Ταχματσίδης), Λαζανάς (88΄ Ρούσης), Σούφλας, Κωνσταντίνου, Βέρμπης, Κατράνας, Βλάχος, Συρίγος, Κρουσταλέλης (60΄ Σουλελές)
ΡΟΔΟΣ: Σουμουλίδης, Στ. Καντιμοίρης, Λιόλιος, Καραγιανίδης, Μπιμπίρης, Κεφαλούκος, Μαραγκουδάκης, Γήτας (80΄ Τοπάλης), Γ. Καντιμοίρης, Τσιφλίδης (69΄ Ανωγειανάκης), Μανίκας (86΄ Κακλαμάνος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Τραχάνης, Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 64΄ Κεφαλούκος, 68΄ Γήττας, -32΄ Κρουσταλέλης, 70΄ Συρίγος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments