Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη ψυχή από τον Ευαγόρα

Μεγάλη ψυχή από τον Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο ο ευαγόρας κέρδισε τον ας Χάλκης με 4-2.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν οι πολλές ανατροπές ο ευαγόρας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς έπαιζε καλύτερα από τον αντίπαλό του αλλά πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο ξεκίνημα μάλιστα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησε έντονα ο Ευαγόρας. Παρόλα αυτά οι πράσινοι του Γιάννη καμίτση είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν και πάλι το παιχνίδι και τελικά να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο 20′ ο ο Πελαρδής με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0. ΟΑΣ Χάλκης ισοφάρισε στο 45′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάργα. Ο ίδιος παίκτης το 50′ και πάλι με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον ΑΣ Χάλκης με 2 – 1. Από το 75′ έως το 80′ ο Καπέσιος έφερε τον ευαγόρα και πάλι μπροστά στο σκορ με δύο προσωπικά του τέρματα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μανιάς στο 90′.

Οι συνθέσεις των ομαδων;
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Αράπης, Πιστόλας, Κτιστάκης (92′ Κουκι), Πελαρδης, (67′ Καπεσιος), Πάνο, Τσομάνι, Μανιάς (90′ Θύμιος), Καρυοφύλλης, Ρουτσι
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιτζιρίκης, Δράμης, Κορλός, Κάργας, Καλιώρας (80′ Ξηροκώστας), Φέρο, Καβουκλής, Κατωτικίδης (60′ Κυπραίος), Κόκας (71′ Φωτιάδης), Τσώνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments