Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εξι μετεγγραφές ανακοινωσε ο ΑΣ Ρόδος

Εξι μετεγγραφές ανακοινωσε ο ΑΣ Ρόδος

0
Dodekanisos

Μαζεμένες έξι μετεγγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο ΑΣ Ρόδος.

Αναλυτικα:

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με έξι εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά από προσεκτική έρευνα των μελών της επιτροπής μεταγραφών και του προπονητή Σάκη Δέδε, στο πλαίσιο της υπόσχεσης που δόθηκε από την πρώτη στιγμή στους φίλους των «ελαφιών» για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου.
Την εστία της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας περιόδου θα υπερασπίζονται δύο ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο τερματοφύλακες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Μιχάλης Κεφάλας και ο Εμιλιάνο Ράντζα. Ο Μιχάλης επιστρέφει μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον πρωταθλητή Δωδεκανήσου Φοίβο, ενώ ο Εμιλιάνο, που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό του Παναργειακού.
Η επιθετική γραμμή ενισχύεται από τον 24χρονο Βραζιλιάνο Φερνάντο Κόστα και τον 22χρονο Φραντζέσκο Μπίσα. Ο πρώτος συμμετείχε στους τελευταίους δέκα αγώνες του Αθηναϊκού, πετυχαίνοντας 9 τέρματα, ο δεύτερος οδήγησε τον Πάμισο Μεσσήνης, με τα 24 τέρματα που σημείωσε, στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι από σήμερα και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Κρητικός, ο οποίος βοήθησε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχονται τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α.Σ. Ρόδος τον επιθετικό Μιχάλη Μόσχο. Ο Μιχάλης, ο οποίος ξεχώρισε με τα χρώματα του Φοίβου στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου, είναι εγγονός του ιστορικού προέδρου της Ρόδου Αγαπητού Κάτρη και η επιλογή του να επιστρέψει στις «ρίζες» τιμά τόσο τον ίδιο, όσο και τον σύλλογο.
Οι παραπάνω έξι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και η διοίκηση τους εύχεται να απολαύσουν το όμορφο ταξίδι που ξεκινά, με στόχο την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας εκεί που πραγματικά ανήκει!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments